mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kaffebord

( mengde produkter: 91 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Salongbord til stuen

Har du noen gang trengt en skikkelig behagelig og behagelig hvile med en kopp deilig og varm kaffe? Et salongbord vil gi deg dette! Det er et ekstremt iøynefallende møbel - lite i dimensjonene, enormt med fordelene. Takket være de mange tilgjengelige modellene og fargene vil salongbordene passe perfekt til den unike stilen til interiøret, og takket være deres funksjonalitet vil de definitivt fungere i alle situasjoner.

Hvis du drømmer om et lite salongbord, som finnes i ethvert interiør, i tilbudet vårt vil du finne moderne, glass og til og med tre kaffebord i et skandinavisk klima og mer. Kaffebord er en flott kombinasjon av et klassisk utseende med en ekstremt solid ytelse. En komfortabel sofa og lenestoler med fotskammel er et flott tillegg til benken - takket være dem kan du lage sittesettet. Et stort utvalg av møblene våre vil tillate deg å matche det til det fantastiske arrangementet ditt. Finn ut hvordan et sofabord kan endre interiøret ditt!


Lag et konsistent interiør med stuebord fra butikken vår!

Pufene passer perfekt til salongbordene, som gir liv til og understreker den individuelle karakteren til hvert interiør. Du kan være sikker på at alle tilbudte møbler vil harmonere med hverandre og passe perfekt til innredningen i interiøret. Takket være salongbordene våre i stuen vil du føle deg enda mer komfortabel i hjemmet, og gjestene vil glede seg over den originale interiørdesignen. Velg stilen som passer best til arrangementet av stue, stue, ungdomsrom eller kontor.


Kaffebord i en stor og liten stue

Et stuebord er perfekt for en liten stue. Den vil smelte perfekt med omgivelsene og blandes godt med resten av møblene. Et rundt lite bord vil ikke overvelde og ta for mye plass i et mindre romslig rom, samtidig som det tillater behagelig å drikke kaffe. Det hvite salongbordet passer perfekt sammen med interiøret der vi ønsker å skape en atmosfære av mildhet og varme.

I en stor, romslig stue vil en god løsning være kaffebord i et sett med mindre hjelpebord, som kan plasseres ved siden av bordet, du kan også lage forskjellige komposisjoner fra dem, delvis skyve hjelpebordet under hovedbordet. Dette vil tillate deg å organisere plassen på en slik måte at du fra alle steder i sofaen kan legge ned kaffekoppen. Å lage en rekke arrangementer i stuen vil beskytte deg mot kjedsomhet og monotoni i dette interiøret. Vi tilbyr billige kaffebord - sjekk det ut selv!

pixel