mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kommode Soverom - Kommode Salg

( mengde produkter: 120 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvilken farge på kommode?

Blant hvite møbler fører hvit kommode veien. Hvit bringer friskhet til en moderne design. Det samhandler med nesten alle farger. Skygge av tre bringer koselig og nærhet til naturen inn i rommet. Nåværende trender gir deg mulighet til å kombinere forskjellige nyanser selv med moderne møbler i stuen. Svart kommode er et godt valg for fans av klassikere. Hvis du ikke kan stå kjedsom og vil gjenopplive din salong i nøytrale nyanser på en enkel måte - velg en kommode i en unik, intens farge - for eksempel turkis eller oransje. Å kjøpe billig komode har gjort dette til en enkel måte å fasjonable interiørdesign på.

Du finner Lotta kommode HER

Hva er kommode?

Kommode er et brystmøbel som vanligvis er utstyrt med flere skuffer. Når det gjelder form, er det vanligvis rektangulært, men i tilfelle av moderne dressers kan du også møte med andre former. Hva betyr kommode? Det er en av de mest allsidige og funksjonelle møbler, fordi nesten alt kan bli skjult i kommode.

Du finner Uni night kommode HER 

Er det verdt å investere i en kommode?

Drømmer du om møbler som kan holde alle dine små ting? I så fall vil skuffene virke perfekt! Sikkert har du ikke en gang forsøkt å lete etter en liten ting og å bli tvunget til å søke i hver garderobe, skap og skuff i hele huset? Det er synd for denne dyrebare tiden. Og det ville være nok for en eik kommode for å redde unødvendige timer og nerver! I tillegg vil skuffene også fungere når den vanlige garderoben ikke er nok for deg. Dessuten blir dressers fra vår samling et ekstra sted å lagre klær. Eller kanskje du vil skille sommeren garderobe fra vinteren? Kommode Tilbud - Sjekk Mobler24-tilbudet!  Når det er varmt, kan alle sommerklærne du bruker, holdes i skapet, mens tykke gensere, varme skjorter og lange bukser finner sin plass i en egen kommode. Et stort utvalg av male kommode vil tillate en mann å stilig ordne soverommet. I vårt tilbud finner du også en stilig rustikk kommode. Kommode i skandinavisk stil eller art deco. Hvilken velger du? Grå kommode er favoritt av fans av moderne rom. Leter du etter en modell som vil gi et stilig vintage tema til ditt interiør - fokus på retro kommode. Velg din drømmemodell og nyt den ekstraordinære organisasjonen og elegansen i ditt interiør i dag! 

Du finner Goya kommode HER 

 

Kommode til gang - velg modellen for deg selv!

Dressers for hallen er et ekstremt funksjonelt utstyr - de tillater deg å lagre fottøy, små ytterklær eller essensielle gjenstander på en enkel måte, noe som gjør det enklere å opprettholde bestillingen. The dressers for hallen med ulike applikasjoner og i mange stiler av arrangement finner du i Selly Home tilbud.

Når du velger møbler til hallen, velg først og fremst dem for ledig plass i rommet. Det er kjent at hallen ofte er et av de minste interiøret i hele leiligheten, og samtidig ekstremt viktig når det gjelder funksjonalitet og arrangement. Utvalget av Mobler24 dekker ulike dimensjoner, men alltid praktisk og ekstremt estetisk.

Du finner Falco kommode HER  

Hvilken størrelse på kommode å velge?

Smal kommode er den mest valgte størrelsen for et barns eller tenårings rom. Liten kommode vil være perfekt plassert i rom med begrenset plass. Et veldig praktisk valg vil være lav kommode som også fungerer som et rtv bord. De vil jobbe i stua, spisestue, stue. Høy kommode er den oftest valgte størrelsen når møblering av stuen. Smale, lange kister er enkle å forvirre med steder. Hvis du vil si farvel til rotet en gang for alle, velg en romslig stor kommode. Når det gjelder egnethet av en kommode, er det viktig, selvsagt, dens dybde. De oftest valgte av kundene er de kommode 30 cm dybde. Kommode er et unikt møbel, fordi du med hell kan matche den til mange forskjellige interiører. 

pixel