mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Design lenestol - Moderne lenestol

( mengde produkter: 36 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Lenestoler til stuen - en velprøvd måte å slappe av på

Denne gangen igjen vil det handle om hva (i det minste) de fleste av oss elsker, som er en enkel måte å slappe godt av. Hovedrollen vil være komfortable lenestoler til stuen, som sammen med sofaen og hjørnet vil være et perfekt sett for å slappe av i hjemmet ditt. Selv om du tilhører en gruppe mennesker som foretrekker aktiv hvile, trenger du noen ganger et øyeblikk for å ta pusten, ikke sant? Og det hender at møblene er uvurderlige i slike situasjoner ...
Bare tenk deg - etter en travel dag kommer du endelig hjem. En rask dusj, noe å spise og til slutt kan du fordype deg i din favoritt lenestol med en ny bok eller TV-fjernkontroll i hånden (personlig oppfordrer vi deg til det første alternativet, men selvfølgelig den som foretrekker det). For oss er det definitivt et av de beste scenariene for en aften hjemme, og vi har det underlige inntrykket av at vi ikke er alene i denne saken ... Og igjen - skru på fantasien din og ikke begrens deg til den resulterende destinasjonen, fordi det ikke er deres eneste rolle som i hjemmet innendørs kan fylles opp. Moderne lenestol for ditt liv!

Billige lenestoler til stuen, men ligger på soverommet?

Hvorfor ikke, her kan de også ha mer enn én funksjon. Fremfor alt vil imidlertid deres viktigste rolle i dette rommet være å fremheve den koselige karakteren og atmosfæren for behagelig avslapning i hjemmet. Lenestol design? Det vil være perfekt til høst- og vinterkvelder med en god bok. En elegant lenestol i lær med filigranmål? Ledsaget av et smakfullt sminkebord, vil det skape det perfekte stedet for hverdagspleie og sminke. En ting er sikkert - uansett hvor disse møblene kommer inn, er effekten av effektiv hvile garantert.

Moderne lenestoler - lær de siste trendene

Tror imidlertid ikke at dette avslutter lenestolrepertoaret - i vårt tilbud, som vanlig, venter en stor dose mangfoldighet deg. Så hva annet har vi forberedt for deg - lenestoler design? Ikke den første sesongen, flere og flere følgere får seter dekket med plysjstoff, og det er grunnen til at du også kan stole på dem her. Fløyel, fløyel, velour eller inspirert av dem og stilisert møbeltrekk blir dristigere i utstillingslokaler. Vi innrømmer - vi kan ikke gå forbi dem likegyldig. Knapt noe materiale er preget av en slik nåde og dybde som i deres tilfelle. Og selvfølgelig er det vanskelig å motstå denne uvanlig myke effekten.
Hva med lenestoler i skinn? Vi er sikre på at tilbudet som for øyeblikket er tilgjengelig på markedet vil overraske deg i dette emnet ganske sterkt. Fordi dette ikke bare er lenestoler av typen Chesterfield som er karakteristisk for engelsk og kolonistil, men også mange eksempler på mer uformell design som perfekt vil passe inn i interiør dekorert i vintage eller eklektisk stil. Følgere av økologiske standarder kan sove fredelig - det er ikke bare møbler laget av naturlig skinn, men også mange modeller laget av øko-lær. I denne typen møbeltrekk kan du også stole på moderne lenestoler, som ofte inneholder elementer laget av metall eller stål i kromfinish. Uansett er dette et forslag som også vil være flott i innredningen til moderne kontorer eller andre kommersielle og servicelokasjoner.

Komfortable skinn lenestol er ikke alt ...

En lenestol skinn i lær er en kjærkommen funksjon, men å velge den perfekte modellen er ikke slutten på omskiftningene knyttet til den. Hvorfor? Fordi det definitivt er et møbel som ikke kjennes godt i ensomhet, og det handler ikke om vår tilstedeværelse i det hele tatt, men om andre interiørdesignelementer som vil utgjøre det mest passende selskapet for det. Hvor begynner vi?
TV-skap til stuen eller kommode vil ikke ha noe å si her, men salongmøbler er en helt annen sak. Tross alt er selve lenestolen altfor lite til å dekke alle våre behov. Med mindre du bestemmer deg for en modell med justerbar ryggvinkel og fotstøtte som lar deg slappe av i flere stillinger. Her er også bord til stuen viktig. Når du bruker lenestolen, er det verdt å ha minst en liten topp som du kan legge ned en kopp med kaffe (på kvelds- eller helgeversjonen, selvfølgelig bare for voksne - et glass med din favorittmerlot). Hvis lenestolen ligger i nærheten av en liten sofa, vil en benk eller salongbord være tilstrekkelig. Imidlertid, hvis vi har et stort område og har et stort hjørne, kan det vise seg at et ekstra hjelpebord, som ligger like ved stolen, vil bli indikert.

pixel