mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Velg perfekt madrass til barneseng

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]

Madrass barneseng - finn den rette

Foreldre møter ofte dilemmaet av hvilken madrass å velge for barnet sitt. Dette valget er ekstremt viktig fordi det tilbringer mye mer tid i sengen enn en voksen. Det skjer ofte at foreldrene ikke betaler mye oppmerksomhet til valget av madrassen, eller at barnet arver fra eldre søsken. Dette bør unngås fordi madrassen kan være ubehagelig, deformert og ha innrykk som kan forårsake postural defekter. Baby Madrasser - tilbud! 

Barneseng madrass - hva skal man klare?

På grunn av det faktum at en liten person sover hyppigere og regelmessig, forbereder de best mulige forhold for hvile. Den rette madrassen er en investering i den sunne utviklingen av vår baby, og tilstanden til ryggraden avhenger av hvilken madrass barnet ditt sover i fremtiden. Den vanlige oppfatning er at madrassen skal være vanskelig, men dette er ikke sant. Den harde modellen tillater ikke barnet å velge en komfortabel sovestilling og undertrykke ryggraden. Madrassen må ikke være for vanskelig eller for myk, men tilpasse seg kroppens form og barnets stilling. En enkel madrassmodell er nok for et barn, det vil si at vi ikke trenger å bruke penger på en modell som er brutt ned i hardhetssoner. Madrasser Til Baby - sjekk Selly Home-tilbudet!

Du finner madrass HER

 

Madrass barn - materialer

Det er imidlertid nødvendig å se nærmere på materialer der ikke bare madrassen er laget, men også et deksel. I dag har mange barn allergi-relaterte problemer, og det er derfor det er så viktig. Sikkerheten til komponentene som materialet er laget for, garanterer attestasjoner (PZH-sertifikat, EKO-TEX-godkjenning, "SIKKER FOR BARN" eller en positiv oppfatning av Institutt for mor og barn).

Du finner Verona kids madrass HER 

pixel