mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Entremøbler

( mengde produkter: 22 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Korridorutstyr - Skoskap

Designen i gangen skal være gjennomtenkt. Dette er stedet hvor du beholder annet utstyr, yttertøy eller sko. Uncluttered og løst stående sko ser stygt ut. Det er verdt å kjøpe en skoskap som passer dem alle sammen. I vårt tilbud finner du også møbler til inngangen. Velkommen!

Skoskap - hvilken å velge?

Evig rot i gangen vil forsvinne etter kjøp av skoskap. Skapen er det perfekte møbel for sko oppbevaring, noe som viser seg å være bare et must når vi snakker om familiens leilighet. Når gjestene fortsatt er hjemme, blir barrikaden av sko ugjennomtrengelig. Skohylle med benk er et funksjonelt og interessant forslag. Skoreol gir enkel tilgang til sko, samtidig som den blir en interessant dekorasjon i leiligheten. Interessant er skoskapet med speil, som passer inn i hver korridor. Billig skoskap til hver inngang. Sjekk!

Smart skooppbevaring

Å ha liten plass i gangen er alle sin problem, prøv å finne en liten skohylle. Det vil spare mye plass. Lite Skoskap kan være et interessant tillegg. En moderne løsning er hengende skohylle. Slike lagring av sko vil interessere alle. Bli inspirert av mobler24! Entremøbler Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Kommode gang ?

Hvor mye du trenger et stort skap bestemmer hvor mye sko du har og hvor mye plass du har i hallen. Hvis du har mange par sko og lite plass, vil det være bra å kjøpe en høyt skoskap. Takket være denne løsningen vil du spare mer plass. Hvis du ikke trenger å ta imot mange par sko, er alt du trenger, et tradisjonelt skap som ligner på en liten kommode. Det kan være lavere og bredere, så det vil ikke være synlig. Stor skoskap vil sikkert komme til nytte når det gjelder et familiehus, hvor det er mange sko og du må ha et sted å skjule dem. Entremøbler Inspirasjon - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Skoskap hvit eller svart?

Det viktigste er at kabinettet passer innvendig. Svart skoskap passer perfekt inn i alle hull. Et lett møbel passer inn i en liten gang. Det vil introdusere mer lys og forstørre det visuelt.

pixel