mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Oppbevaringspuff

( mengde produkter: 5 )
Filter: farge

Praktisk puff med oppbevaring

Puff med oppbevaring er et lite, men veldig praktisk sete som vil være nyttig i alle hus. Vi presenterer de mest interessante modellene, i tillegg utstyrt med funksjonelle oppbevaringsrom. Dette er veldig små møbler, men å kjøpe det kan være ekstremt rimelig. Du kan bare finne velprøvde produkter til rimelige priser. Hvis du er en fan av komfort eller en lidenskapelig stil, vil hovedsakelig appetitten bli tilfreds av vår seksjon om puffer og fotstøtter. Vi vil ikke forby deg å blande stiler, for i denne kategorien finner du både modeller som refererer til kongelige tider og de som skal smitte deg med moderne design.

Moderne puff møbel

Valget av oppbevaringspuff er så stort at praktisk talt alle vil finne noe passende. Hvis du er fan av nordisk design, kan en pouf i skandinavisk stil være en god løsning. De slanke trebenene kompletterer det myke setet perfekt, og den universelle utformingen gjør at møblene vil tilpasse seg mange arrangementer. Klassikere entusiaster vil definitivt bli betatt av den svarte skinn puff. Den stabile overflaten kan brukes både som sete og som et lite bord i nødsituasjoner. En skinnpouf er perfekt for en moderne stue, og hvis den har krom tilbehør, vil den også dekorere elegant interiør. En interessant løsning er en dekorativ puff. Det kan bli et dekorativt element av arrangementet eller et praktisk og funksjonelt møbel. Fungerer bra som et komfortabelt sete, behagelig fotstøtte eller som en praktisk pute, for eksempel under et brett. Takket være den myke strukturen vil den være perfekt ikke bare i stuen, men også på barnerommet.

Sittepuff med oppbevaring

En viktig seksjon i pouf-kategorien er definitivt ekstremt funksjonelle puffer for entren. Disse praktiske møblene er veldig ofte designet som skoskap, med polstret sete, noe som gjør dem til en hybrid av skap og puffer. Denne løsningen fungerer overraskende bra både visuelt og funksjonelt.
Et romslig skap vil fungere som en lagringsplass for nyttige ting, vanligvis brukt i gangen. På sin side vil det polstrede setet gi oss komfort og bekvemmelighet, karakteristisk for puffer.


Butikkens tilbud inkluderer mange interessante forslag fra underkategorien av gangpuffer, som lar oss arrangere hver hall på en drøm, unik måte. Denne typen møbler er også preget av utrolig eleganse.
Takket være den interessante kombinasjonen av harde møbler og møbeltrekk oppnås den originale effekten, i motsetning til noe annet møbelproposisjon. Et interessant forslag i denne pouf-kategorien er også forslag i stil med Chesterfield.

pixel