mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sovesofa med sjeselong - u sofa

( mengde produkter: 18 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

U sofa - Sørg for komfort hjemme

Hva forbinder du ordet "hjemme" med? Fordi fremfor alt med hvile. Og dette er perfekt levert av U sofa hjørner. Disse praktiske møblene skiller seg ut når det gjelder praktisk. Takket være den gjennomtenkte designen passer de lett i ethvert, til og med relativt lite interiør. Det er i disse mindre leilighetene det er spesielt viktig å kombinere fordelene med mange møbler samtidig. Store hjørnesofa om dagen kan tross alt fungere som en sofa - midtpunktet i enhver stue. Om nødvendig kan de være et behagelig sted å sove.
Selvfølgelig kan du velge mindre møbler, men også veldig store hjørnesofaer for stuen. Disse vil garantert fylle interiøret med et hyggelig sted å slappe av. Vi er overbevist om at hele familien vil takke for dem. Det er vi mer enn sikre på!

U-sofa harmonerer godt med plassen

Stor hjørnesofa kan kombineres med andre møbler for å skape mest mulig ledig plass. Denne praktiske funksjonen, kombinert med den fantastiske designen til selve møblene, lar deg ordne et rom hvor du vil føle deg komfortabel og koselig. Til din disposisjon er selvfølgelig et ubegrenset antall valg - fra rå, kubistiske former, gjennom klassiske sofaer med tradisjonelle rygger, til et koselig, barnefylt sted fylt med puter. Tenk på hva som passer deg best, og nyt deretter drømmehuset. Det er virkelig nærmere enn du tror!

Stor hjørnesofa betyr høy komfort

De store romhjørnene som er tilgjengelige i vår Møbelbutikk er preget fremfor alt av god funksjonalitet. Moderne modeller gir brukerne mange muligheter for praktisk bruk. De kan fungere som komfortable sofaer som kan passe for flere mennesker, og på den annen side være et estetisk og elegant tilskudd til stuen, takket være hvilke øyeblikkene du bruker i dette rommet, vil bli enda mer behagelig. Billig hjørnesofa gir deg så mange muligheter, sjekk hva vi har forberedt på deg!

Ideell for større rom - U sofa

Disse moderne møblene passer enkelt inn i enhver stue, vil også fungere som et daglig avslappingssted, og takket være den innebygde sovefunksjonen vil de erstatte sengen, i tillegg til romslige esker kan du skjule sengetøy. Hvordan velge den perfekte u sofa? Først av alt, vurder hvor mange som vil bruke hjørnesofaen. I tilbudet vårt vil du finne mange interessante forslag.

pixel