mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hengekøyer & Hengestoler

( mengde produkter: 6 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Trendy trend - hengende lenestol hvilestol til hagen eller stuen

Hengestol hengende lenestol er et veldig behagelig møbel. Hengekøyer hengekoyer, som tidligere bare er knyttet til sommeren og avslapning i hagen, kan vi også henge i stuen eller soverommet. Vi trenger ikke å vente på ferien til å slappe av i gyngestolen. Vi kan velge en klassisk Hengkoye i form av en suspendert seng, hvor vi kan slappe av med en bok eller ta en ettermiddagslur. Den andre typen hengekøye, også kjent som den brasilianske stolen, er formet som en hagebenk. På en slik sving kan vi svinge sitter, derfor vil den være perfekt for en ettermiddags hvil.

Hengekøye eller hengende lenestol

Den har en vakker design, ser flott ut på balkongen, terrassen, i hagen, og til og med hjemme. Lenestol – hengestol swing som en kokong cocoon hengestol eller rund pod blir mer og mer populært. Ikke rart - det er behagelig og original. Lovers av skandinavisk stil har sikkert det i sine leiligheter eller hager.

Kombinasjonen av svinger og en hengekøye, fordi det kan være den enkleste måten å avgjøre gi ferie klima og garanterer et avslappende fristed. På stolen kan du ta en liten lur, lese en bok, lytte til musikk eller drikke din favorittcocktail og slapp av.

Interessant design som ligner en kokong øker våre hjerter. Lenestol-swong kurv hengestol er vanligvis laget av rotting hengestol eller annet fleksibelt materiale. Hage modeller er plassert på en spesiell hengestol med stativ basis. Vi kan også kjøpe en modell som kan festes til taket, og slike løsninger tilbys i leiligheten. Hengekøyer Til Salgs - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Slapp av i en hengekoye hengekøye gjennom hele året

Luftig vev av veggene på svingen under hver ettermiddag vil garantere komfort og bekvemmelighet. Fungerer bra om våren, sommeren og solfylt høst. Stolen er utstyrt med myke, quiltede puter, så det er veldig koselig i den. Fasjonabel kokong virker også godt om høsten, ledsaget av et teppe. Hengekøyer Tilbud - finn den perfekte modellen med mobler24!

Kjøp din ideelle hengestolonline til en god pris

Prisene på hengende stol er veldig forskjellige. Lenestoler varierer i materialets holdbarhet og måten de er laget på. Hvis du drømmer om de originale møbler for hagen din eller leiligheten din - vil den hengende lenestolen bli en hit, og det vil bli et favorittsted for å hvile og slappe av. Jeg anbefaler det oppriktig! Sjekk ut tilgjengelige modeller og spesialtilbud på hengestol tilbud på vår hjemmeside www.mobler24.no

 

pixel