mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hage kurvstoler

( mengde produkter: 2 )

Kurvstoler i vårt tilbud

Den enkle modelleringen som følge av fleksibiliteten til rotting gjør at rottestoler og andre møbler laget av dette materialet kan gis alle slags former. Rotting kurvstoler ute er behagelig. I tillegg kan du sette på stolen en vakker pute, myk eller flat - alt etter smak og behov. Faktisk er noen modeller av rattan stoler allerede tilbys med matchende puter. I tillegg er rattan stoler lyse, så de er enkle å omorganisere, ordne dem innvendig fritt. Alt dette gjør rottestolen skaper inntrykk av lyshet og ubegrenset frihet, de dynamiserer plassen ved å invitere deg til å sitte på dem, kroke et øyeblikk eller lene seg tilbake i lang tid.

Kurvstoler til salgs

Hage møbler er laget av rottingpinner. Til dette formål brukes ekstremt fleksible tre meter stengler, som ved riktig behandling blir harde og ekstremt resistente. Ikke rart da er rottemøbler hovedsakelig knyttet til fleksibiliteten av bølgete former, lyshet og holdbarhet. Rattan bord og stoler, benker og lenestoler, senger, garderober og kommoder er et godt alternativ til møbler laget av tre. Selv om de først og fremst ble brukt på terrasser og hager, kan de i dag bli funnet som original stue, kjøkken eller kontorutstyr.

Kurvstoler inne i en moderne hage? Sikker!

Selv om wicker hovedsakelig er assosiert med stoler med en noe gammeldags design, er dette plastråmaterialet også vellykket brukt til å skape moderne hagestoler. Design refererer ofte til modeller laget av glassfiber eller lakkert tre. De er preget av fantasifulle, geometriske eller organiske former og en enkel finish. De ligner ofte mer dype lenestoler enn stoler. Et tykt belegg av maling gjør materialets naturlige tekstur nesten usynlig. I moderne interiør er møblene hovedsakelig holdt i hvitt, svart og grått. Du kan imidlertid velge mer avgjørende farger. De røde, marine eller grønne stolene som er malt i rødt, gir en ensartet monokromatisk innretning.

Små kurvstoler eller vevd design i arrangementet

Hage stoler, hvit kurv er best egnet for innredning som legger vekt på tilkobling med naturen.

Skandinavisk stil - hvite og naturlige materialer er grunnlaget for skandinaviske arrangementer. Derfor er hvite kurvstoler det perfekte valget. Fordi de er optisk lyse, forstyrrer de heller ikke innvendig harmoni, selv i en stor gruppe. I tillegg diversifiserer de innredningen sterkt, noe som er en nydelig flettdrakt.

Marinestil - både kurvmøbler i naturlige nyanser og hvite verk i det maritime arrangementet. Takket være dem kan du huske ferieminner hele året.

Provençalsk stil - vevde møbler og tilbehør blir i økende grad valgt for provençalske arrangementer. Disse er for eksempel treskjærere, som i stedet for de klassiske skuffene har kurvmussene polstret med lerret. Hvite stoler er et utmerket valg for Provence salongen. De gir ham lette og koselige - og dette er veldig viktig i et slikt design.

Kurvstol barn - stoler laget av rotting og technoratan

Rottemøbler er et attraktivt utstyr som er kjent i århundrer. Rotting er naturlig, økologisk og lett å vedlikeholde - dessverre har den også en holdbarhet. Det beste eksempelet på dette er settene med hagemøbler laget av rotan, stadig utsatt for atmosfæriske forhold. For å nyte den uforanderlige skjønnheten i hagestoler og terrassen, er det verdt å velge møbler laget av technoratan.

Technorattan er et økologisk materiale laget av høy kvalitet polyetylen. Det er fullt resirkulerbart og derfor ekstremt miljøvennlig. Dessuten ser det veldig ut som naturlig rotting, flettet og til og med palmfibre. Takket være denne møbler som stoler laget av technorattan kan tilpasses til mange arrangementer både hjemme og ute.

Technorattan rund kurvstol - hage hit!

Bord og stoler laget av technoratan er lette, motstandsdyktige mot fukt og temperaturendringer, som til sollys. Takket være dette er det det perfekte hagemøbler og terrasse. Med hensyn til holdbarhet og enkel omhu, er møbler laget av technorattan rangert som plast. Men Technorattan tilbyr et mye bredere spekter av farger og former.

Technorattau stoler, samt andre hagemøbler laget av dette materialet, kan ligne naturlig mørk brun rotting. Grå og grafitt varianter er også populære. For entusiaster av lyse, mer muntere møbler, anbefaler vi technorattan stoler i lysebrun eller halm farge, som mer ligner kurv.

Rottestolen: naturlig og farget

Rattan er oftest forbundet med en lysebrun farge. Og faktisk er naturlig rotan brun, noe som skyldes fargestoffet som finnes i denne røde palmen. Takket være en slik farge er den spesielt populær blant de som verdsetter naturlige farger, som minner om økologisk inspirert estetikk.

Selv om det vanligvis er forbundet med naturlighet, blir farget rotting stadig mer og mer populær. Takket være bruken av flekk blir alle nyanser av gul, grønn og brun oppnådd. Ved hjelp av andre fargestoffer kan du male rotting i pastellfarger, noe som gir en overraskende original effekt. Stained rattan stoler gir uendelige arrangement muligheter.

 

pixel