mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Rund spisebord

( mengde produkter: 41 )
Bredde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Rundt spisebord - hvor kommer denne hype fra?

Det runde bordet er fortsatt en favorittløsning valgt av mange. Bordplaten uten grenser har stor belastning med hygge og harmoni i dem, som ikke bare er velkomne i klassisk men også moderne interiør. Og ikke tro at bare gamle gode trebord venter på deg her - også på temaet rundbord er det mange materialer som venter på deg.

Rundt spisebord med ileggsplater

En oppskrift på hagearbeid begrenset plass i spisesalen? Rundet brettbord! spisebord med ileggsplate vil sikkert spare deg for dyrebar plass. 2 raske bevegelser er nok til å fremkalle ytterligere seter ved bordet for uventede gjester, mens du hver dag ikke trenger å ta bort ledig plass. Kort sagt - rundt spisebord uttrekkbart fungerer bra i hver spisesal. Bortsett fra den åpenbare praktiske funksjonen, vil det også garantere CI stilige møbler. Trygt for barn - kantene er avrundede. Stort Rundt Spisebord - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Rundt spisebord med uttrekk

Et rundbord med en kapasitetskasse, ideell for lagring av et sted med daglig bruk av dråpe. Sikker! På Selly Home finner du modeller av rundbord som er utstyrt med ekstra skuffer plassert under disken.

Stor rundt spisebord med hjertet av spisestuen

Rundtabeller har ingen skarpe kanter, slik at de gir harmoni til interiøret og bryr seg om en koselig atmosfære. Men deres fordeler slutter ikke der. En stor fordel er muligheten til å imøtekomme flere gjester uten risiko for at noen må sitte i hjørnet. I Selly Home finner du mye rundt spisebord 8 personer . Rundbordet gjør også at hver person som sitter ved siden av ham, har fri tilgang til retter plassert på den. Runde bord lar deg også starte en samtale med alle de som sitter ved bordet. Dette gjør det enklere å gjennomføre samtaler, spesielt når et stort antall mennesker sitter på den. Ved det tradisjonelle bordet har vi bare tilgang til nærmeste naboer som sitter på venstre og høyre side og folk fra motsatt retning. På rundbordet ser vi ansiktene til hele folket samlet rundt bordet. I SH finner du forskjellige farger og størrelser av bord i en rund topp - fra hvitt rundt spisebord til de i svart. Et annet viktig problem som rundbordene gir, er også deres sikkerhet. Når små barn bor i huset, er det ikke vanskelig for løpene å falle inn i møblene. Til dette formål er et rundbord uten skarpe kanter og kanter mye sikrere for småbarn og utgjør ikke en trussel i motsetning til tradisjonelle bord. Rundbordet løser også problemer med belysning. Bare en punk lampe er nok til å belyse den. Spisebord Rundt – finn den perfekte modellen med Selly Home!

 

pixel