mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sprinkelsenger til barn

( mengde produkter: 2 )
Filter: farge

Sikkerhet først og fremst - kantbeskytter sprinkelseng

Det grunnleggende og obligatoriske elementet i hver ung familie - en barneseng. Å tenke på slike møbler har vanligvis en tradisjonell tre vugge i tankene. Med barrierer, hvit eller i naturlig farge. Barnesenger tilbyr imidlertid mange flere alternativer. De gjør livet lettere for foreldre så mye som mulig. Mange tilbehør gir mye merverdi til barnets rom.

Sprinkelseng mål - bredt tilbud + funksjoner

Hva skjer? En barneseng kan for eksempel omdannes til en sofa. Det blir bare en modell for eldre, flereårige barn. Så det er 2in1. Det lar deg spare penger. Det krever ingen ekstra tid og energi for å lete etter og montere den neste. Behandling fra ett alternativ til et annet tar bare et dusin minutter. Alt skjer uten å forlate huset selvfølgelig. Sprinkelseng Med Dropside - sjekk Selly Home-tilbudet!

Skuff i en barneseng for et barn - en enkel ting, en stor bekvemmelighet

Men selv en vanlig barneseng gir et bredt spekter av muligheter. En vanlig seng med skuff er mye mer behagelig hver dag. Det handler ikke bare om ekstra plass til puter eller dyner. Det viktigste er at foreldrene har det rett ved hånden. Du trenger ikke å unødig kombinere - "hvor skal du sette dette sengetøyet". Hvorfor er det så viktig? Det skal huskes at frisk luft skal være tillatt i madrass sprinkelseng . Takket være dette vil veksten av bakterier stoppe. Alt du trenger å gjøre er å legge resten av arket over madrassen hver dag. Selvfølgelig er dette gjort når småbarn ikke er inne.

Forbedringer i liten sprinkelseng - foreldre og barn vil ha nytte

En annen interessant løsning er en barneseng med en dråpeside. Kanten kan senkes i noen modeller. Det er foreldrenes komfort, for eksempel mangelen på å bøye seg ned. Det er best brukt bare hos nyfødte som ikke er i stand til å sitte. Det er også et alternativ for å fjerne siden helt. Takket være dette vil barnet ditt finne sin egen måte å komme seg ut av sitt sete. Det er mer uavhengighet. Det fungerer bra med litt eldre barn. En barneseng til en baby med denne funksjonen er en glimrende fordel i sin enkelhet, ikke sant? Hva har andre barnesenger? I stedet for den senkede siden kan du velge flyttbare spor. Som regel vil du i mange modeller ta 2-3 av en lengre vegg. Fordelen er den samme som med den flyttbare siden. Imidlertid er denne løsningen også for litt yngre mennesker. Dette er fordi det er litt sikrere. Sprinkelseng Baby - sjekk Selly Home-tilbudet!

En premium seng? For de som vil ha noe mer 

Du vil også finne en premium seng. Det har attraksjoner som vuggefunksjonen. Det er også modeller med en liten kommode og skiftbord. De ligger på kortsiden. Så er det 2 i 1 eller 3 i 1 - kommandosenteret for unge foreldre.

 

pixel