mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Lenestol med fotskammel

( mengde produkter: 17 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

En stilig og funksjonell lenestol med fotskammel

Når du kommer hjem etter nok en stressende og slitsom dag på jobben, er det eneste du drømmer om, vanligvis en komfortabel lenestol med fotstøtte, som som ingen andre gir friheten som er nødvendig for behagelig avslapning. Det tillater ikke bare hvile trette ben, men lar deg også lese pressen eller litteraturen under virkelig luksuriøse forhold.
Dette unike møbelet, akkurat som berøringen av et tryllestav, gjør filmfilmøktene til helgen morsommere, og pitakaffe i hjemmet ditt smaker enda bedre enn vanlig. I tillegg, uansett om det er arrangert i nærheten av salongmøbler eller separat, ser det bra ut i interiøret og gir det en ekstremt original karakter. Kombinasjonen av moderne stil og funksjonalitet gjør lenestolen med fotstøtten til et møbel som vellykket finnes i både stuer og soverom eller på hjemmeterrasser.

Klassisk lenestol med fotstøtte eller recliner stol med uttrekkbar fotstøtte

Hvilken modell vi til slutt bestemmer oss for, avhenger ikke bare av økonomiske muligheter, men også av hvor mye plass og individuelle behov som er knyttet til bruk. Hvis lenestolen vil tjene oss ganske av og til, fordi vi etter en hard dag på jobben oftest beleirer salongsofaen, kan vi med hell velge en klassisk lenestol med en egen fotstøtte, som om nødvendig også lett vil spille rollen som en behagelig krakk. Denne typen lenestol, takket være sin ergonomiske form, vil ikke ta mye plass og vil ikke overvelde med sine dimensjoner på interiøret, noe som vil være spesielt viktig når det gjelder arrangement av rom med et lite område.
Hva med en polstret lenestol med fotstøtte i skandinavisk stil? Eller kanskje en moderne svingstol med fotstøtte støttet av et stativ? Sfmeble.pl å velge mellom i dette emnet gir deg mange elegante og komfortable modeller, polstret i stoff eller økologisk skinn, inkludert i tidløse svarte og grå farger.
Lenestoler med sammenleggbar fotstøtte vil være et forslag rettet mot de av dere som verdsetter komfort og bekvemmelighet mer enn ergonomiske dimensjoner. Justerbar ryggstøtte, godt profilert sete og utvidbar fotstøtte er de største fordelene med denne typen lenestoler. Takket være de rike funksjonene kan du fritt tilpasse dem til dine behov, slik at de gir oss mye komfort under hvile. Lenestoler med utvidbar fotstøtte er derfor et flott forslag for alle de som ikke bare liker vinterkvelder i selskap med en god film eller med engasjerende lesing i hånden.

Design lenestol med fotskammel

Med tanke på de forskjellige behovene og kravene til et bredt spekter av kunder, har vi introdusert tilbudet som er karakteristisk både når det gjelder stil og praktisk klassiske lenestoler med fotstøtte, lenestoler med uttrekkbar fotstøtte, samt de tidligere nevnte utbrettbare stoler med uttrekkbar fotstøtte, som lar deg integrere dem i diagrammer over forskjellige arrangementskonvensjoner. Her finner du både fargeuniforme lenestoler med monokrom møbeltrekk, så vel som modeller kledd i intense farger og rike mønstre som perfekt understreker atmosfæren i avantgardistisk interiør.

pixel