mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skoskap med kleshenger

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Entremøbeler

Når vi går inn i huset, møter vi først denne hallen. Det er et vitrine av vårt hjem, og også et sted hvor vi forlater nødvendige ting å gå, for eksempel en kappe, nøkler eller paraply. En godt organisert hallway vil gjøre livet enklere og forbedre hver vei ut av huset, og spare tid. Noen ganger er det en vanskelig oppgave, fordi rommet er vanligvis lite og har en komplisert struktur, så bare nødvendige møbler skal plasseres i gangen. Vi lurer ofte på hvordan å ordne det for å være funksjonelt og romslig? I tillegg til praktiske entremøbler til hallen er det flere triks for å visuelt forstørre rommet uten å smi veggene. Maling av overflaten i lyse farger, bruk av høy glans i møbler eller hengende et stort speil er bare noen få av dem.

Kompakt Entregarderobe for gangen

Klesskapet er vanligvis et møbelsystem for hallen, som blant annet består av en kommode, en henger, speil og til og med en Entregarderobe. Hvis vi har en liten og komplisert innretning av rommet, vil det være ideelt å kjøpe en Entre garderobe, fordi vi fritt kan ordne møbler. Ved å følge prinsippet om "jo mindre hall, jo større speilet", kan vi enkelt optisk forstørre rommet. Skoskap Med Speil – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Hangers for gangen

Selv om kleshengerne fungerer som et praktisk sted for yttertøy, er det verdt å vurdere sin form. I den smale salen vil det være flere kleshengere festet til veggen enn å stå, og de lyse fargene på møbler vil i tillegg øke den.

Hovedrollen - en Entregarderobe for hallen

En veldig genial løsning er å kjøpe en garderobe for hallen, som vil fungere som et oppbevaringsrom for yttertøy og sko. Det er imidlertid verdt å se på garderoben med et annet øye, fordi det også har estetisk verdi. Et bredt utvalg av dekorasjoner fra tradisjonelle finér med trekonstruksjon til moderne høyglansversjoner gir oss mye plass. En stor fordel er det brede spekteret av garderober, noe som gjør at vi kan velge riktig møbel for vårt rom. Dens enkle design vil introdusere rommets stil til hallen. En god ide er å kjøpe en skoskap med speil, som ikke bare visuelt forstørrer hallen, det vil tillate deg å se hele silhuetten før du forlater huset. Disse skapene, i de fleste modeller, har stenger for hengende gjenstander, erstatter også oss med en henger, og sone med hyller vil være perfekt for alle slags små gjenstander, skjerf, hatter eller årstidsklær. Kleshenger Entre - finn den perfekte modellen med mobler24!

Viktig i gangen eller skoskap

Et svært viktig utstyr på gangen er et skoskap, som gjør at vi kan unngå stygge stående fottøy som vil røre rommet. I tillegg til å tilpasse det til interiøret, har vi et valg mellom tradisjonelle skap og en struktur med spesielle hengslede fronter. Lite skoskap kan brukes som et sted hvor vi kan sitte og skifte komfortabelt sko. Vårt tilbud gir deg muligheten til å ordne plass på rommet.

 Å arrangere en liten hall er ikke lett, men å holde seg til noen regler, vil vi skape en romslig og funksjonell hall. La oss sette på enkelhet, og la interiørets karakter bli lagt til gjennom tilbehør som fotorammer, bilder eller klokker. Gangen har vanligvis ingen vinduer, så husk om belysningen, som velges både funksjonell og estetisk. Det er verdt å være oppmerksom på å forlate den rette bredden i inngangssonen på 120 m og i 90 cm overgangssonen. Optimalt utvalgte møbler vil ikke forstyrre kommunikasjonen. Unngå mørke og mønstrede mønstre og overveldende møbler, vi vil oppnå den effekten vi ønsket. Å skape våre møbler til gang, vi har ikke bare estetikk, men også kvalitet, at møblene er holdbare og tjener i mange år

 

pixel