mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Servantskap

( mengde produkter: 3 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Lite servantskap - praktisk appell til badet

Badet er din intime plass i huset. Av denne grunn bør du ordne det på en praktisk, praktisk så elegant og estetisk måte. Badet ditt blir da et slags "baderom", der du ikke bare tar vare på hverdagshygiene, men også hviler og slapper av etter en hard dag. Et av de grunnleggende elementene i moderne baderomsutstyr er et skap under servanten. Det vil tjene deg til å sette sammen en kumskål, som du kan kjøpe separat, samt velge en løsning i settet.

Små servantskap eller funksjonalitet i utgangspunktet

Badet er først og fremst viktig for sin funksjonalitet tilpasset våre krav. Takket være det kan du velge riktig utstyr som tilfredsstiller dine forventninger. Skap under servanten er også en ekstra plass til oppbevaring av baderomsutstyr. Baderomsskapene under kummen oppfyller først og fremst støttefunksjonen for kumskålen. Du kan deretter montere en servant i form og størrelse tilpasset dine preferanser. Baderomsskap under servanten er ideell som møbel der du kan oppbevare kosmetisk tilbehør, renslighet og hjemmetekstiler.

Servantskap 60 cm - de mest populære størrelsene

Å velge møbler til badet er vanligvis den mest prosaiske tingen, det er størrelsen og behovene våre. I et stort bad har vi råd til et større speilskap - f.eks. En populær servantskap 90 cm eller et like valgt serverskap 80 cm - begge deler vil fungere utmerket i et stort bad. Hvis du fremdeles har nok - du leter etter et VELDIG stort skap med vask, kan du satse på serverskap 120 cm - i motsetning til utseendet, blir størrelsen ofte funnet. For mellomstore bad anbefales vanligvis serverskap 50 cm eller de tidligere nevnte 60 cm. Skapet under vasken har også plass til en søppelbøtte. Skapet til benkeplaten har også ekstra hyller, takket være hvilken du kan bruke kosmetisk tilbehør. I kurvene kan du ordne håndklær og andre hjemmetekstiler. Skapet under vasken gjør at badet ditt blir estetisk, elegant og vil holde orden i det. Skapet til den stående kummen hjelper deg med å skjule avløpsrørene. Hvis du ikke har et stort bad, vil hengeskapet være den beste løsningen for deg.

Smalt servantskap i tilbudet vårt

Når du designer et bad, bør du være oppmerksom på den maksimale utviklingen av den tilgjengelige plassen. I små rom vil bruk av kumskåp ikke bare gi deg komfort under daglige pleieaktiviteter, men også tillate deg å lagre tilbehør, kosmetikk eller rengjøringsprodukter. Rikdommen med å velge denne typen møbler gjør det mulig å matche skapet til ethvert bad - hvis du er irritert av den konstant akkumulerende smuss og fuktighet under møblene, velger du modellen med sokkelen.

Servantskap bad og dets brede anvendelse

Baderomsskap med servant har et bredt spekter av bruksområder. Den forbinder ikke bare sokkelen under kummen og skapet, det er også et dekorativt element takket være at du får en original ordningseffekt. Produktet passer perfekt i store og små bad, både dimensjonalt og ikke-standard.

For de som ønsker å bevare gulvet i perfekt rekkefølge, anbefaler vi fotversjoner eller de som er festet direkte på veggen. Blant vårt sortiment er det tilgjengelige servanter i mange farger, mønstre og størrelser, utstyrt med dører eller skuffer, slik at selv den mest krevende bruker vil finne et skap som samsvarer med hans smak. mobler24 bryr seg om kvaliteten på produktene som tilbys, og det er derfor du finner møbler fra kjente merker blant dem.

Billig servantskap av god kvalitet

Når det gjelder et ferdig sett, kan vi være sikre på at alle delene vil passe sammen. Toppen vil være perfekt kuttet og vasken blir forseglet i den. Hvis du vil ha rask montering og feilfri finish, vil en servant med et skap fungere perfekt. I tillegg vil vi unngå vanskelige valg, og få et stilistisk og konstruktivt matchende sett. Skapet til servanten kan monteres selv av oss selv, slik at vi også sparer på profesjonelle arbeider og får raskt ønsket effekt.

Servantskap uten servant hos mobler24

Ibiza-settet er et komfortabelt og elegant sett med møbler laget for badet. Skapet med servant gir mye lagringsplass - bruken av en slik løsning gjør det lettere å opprettholde orden og styre den tilgjengelige plassen. Møblene har en matt finish, noe som gjør det egnet for moderne bad. Sterke materialer bidrar til holdbarheten.

Et bredt utvalg bad servantskap

Atelier-sett med servant er et funksjonelt skap, takket være at du vil utstyre badet ditt med et praktisk møbel. Kapasiteten til skapet garanterer et sted å oppbevare kosmetikk, rengjøringsprodukter og hjemmetekstiler. Skapet med keramisk servant er holdt i en tradisjonell stil og hvit farge, så de er egnet for bruk både hjemme og på offentlige toaletter, så vel som på restauranter og kafeer.

Aria-modeller kjennetegnes av en elegant form. Du kan velge hvilken som helst modell av vasken som samsvarer med baderomsstilen din og individuelle preferanser. Aktive modeller er laget av slitesterke materialer, noe som påvirker møblenes levetid og dets estetiske utseende. To hyller har plass til kosmetikk, rengjøringsprodukter og håndklær. Imandras servantskap er ideelt for et lite bad eller toalett. Den har en dør med et stille hussystem og et sikkert håndtak med avrundede kanter. Skapet er tilgjengelig i forskjellige farger.

 

pixel