mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hengestoler

( mengde produkter: 6 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Cocoon hengestol Santa Cruz

mobler24 finner du eksklusive hengende stoler til gode priser. Se for deg selv at hagen utstyret ikke trenger å være begrenset til et bord og stoler. Til alle som ønsker å skape kreative omgivelser og sette pris på fasjonable løsninger, har vi gleden av å presentere våre hengende kokonger Santa Cruz eller hengestol med stativ - fasjonable og solide stoler som henger av tykke fletter. Bare når du faller inn i omfavnelsen av en dyp, innebygd stol som svinger fritt på en metallramme for å se hvilken ekte komfort som er.

Billig Hengestol

Lenestoler som henger fra vår samling, kombinerer harmonisk funksjonelle og estetiske verdier. Det mest populære byggematerialet er technorattan - et materiale som stjal hjertene til elskere av utendørs avslapning og forlot konkurrenter langt bak. Syntetisk rotan med en kompakt, ugjennomtrengelig støv- og fuktighetskonstruksjon er en ugjennomtrengelig barriere. Takket være det holder hengestolen sitt feilfri utseende i mange år til tross for eksponering for skadelige eksterne faktorer. Billige Hengestoler På Nett – finn den perfekte modellen med mobler24!

Hengestol nettbutikk

Fordelene med hengende stoler vil bli verdsatt hovedsakelig av designere av verktøydesign. Unike design med ovale former passer harmonisk inn i årets trender og gir plass til rommet et notat av ekte luksus. Suspended stoler skaper perfekte forhold for en god hvile - alt du trenger å gjøre er å sitte i et stort, kjølende interiør og føle en lett sving, slik at du kan konsentrere deg om boken eller musikken i fullstendig isolasjon fra omgivelsene. Salg Av Hengestoler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Hengestol tilbud

Eksklusive hengende stoler trenger ikke å være dyrt, som du vil se når du ser på mobler24-tilbudet. De jobber ikke bare i friluft. Takket være den gjennomtenkte designen, kan du henge dem under taket i stuen eller soverommet. Designer hagemøbler vil være en interessant dekorasjon av arrangementet og et funksjonelt møbel som vil gjøre tiden på lange høst-vinterkvelder behagelig.

 

pixel