mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Klesstativ

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Garderobestativ og mobler24

Ikke bare ansatte, men også kunder og andre besøkende på selskapets kontor vil gjerne legge ned frakk og paraply. Det er ikke passende at de må henge klær på baksiden av en stol. Derfor finner du i denne kategorien en praktisk vegghenger, et hjulhenger og et stilig klærhylle. I en situasjon der det ikke er mye plass i korridorene eller rommene, anbefaler vi kjøp av klassiske vegghengere stativ til klær . Hvis du har mer plass, kan du velge en metallhenger på hjul, hvor en større mengde varme ytre plagg passer, eller en versjon med hylle for sko eller uten det. Hengende Klesstativ - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Klesstativ med hjul - en praktisk løsning

Den mest stilige løsningen er en stående henger, men det krever nok plass rundt. I vårt tilbud finner du også en veldig praktisk variant med et roterende hode og en funksjonell paraplyholder og avløp. Selvfølgelig kan paraplystativet også kjøpes separat. Klesstativ Gang - finn den perfekte modellen med mobler24! De som er i vårt tilbud er laget av solid eller perforert stålplate malt med høy kvalitet pulverlakk, vi har også modeller laget av børstet rustfritt stål.

Kleshengerstativ - til stasjonær butikk og korridor

Butikkstativer (stender) er et uunnværlig element i butikkutstyr. Nødvendig i klær butikker, tilbehør og annet sortiment. Solid - laget hovedsakelig av forkromet eller jordet stål, klesstativ på hjul , som tillater rask bevegelse, endrer interiørdesign, vedlikeholder rekkefølge. Tilbudet inkluderer et stort utvalg av stativ fra enkel type kleshenger stativ til spesialiststativer, profilert for bestemte produkter - hatter, slips, solbriller, vesker, smykker eller strømpebukser. Salget inkluderer også pulverlakkert stativ og wirehenger, designet for å vise postkort, blader og tobakksprodukter.

Vegghengt klesstativ - maksimerer interiøret

Garderober og stativer for klær er ikke alt. Garderobe hvis du bare ordner det eller ser etter en måte å gjenopplive soverommet, i mobler24-kampanjer finner du tusenvis av originale møbler og tilbehør fra kjente designere og unike produkter fra lokale produsenter. Start på spennende online shopping og skiller seg ut fra mengden! I dag er klærestativet ikke bare et praktisk tillegg for å passe til soverommet, badet eller klesskapet. De nyeste trendene er verdsatt av uttrykksfulle farger, bemerkelsesverdig overflate og uvanlige kombinasjoner av materialer. Klærhylleet kan også være en original dekorasjon og et I øynefallende element i arrangementet. Det vil være et sted ikke bare for klær! Stativet vil også ha ulike tilbehør - smykker, hatter eller skjerf. Det er oftest laget av tre, metall, rustfritt stål eller støpejern.

Kleshenger stativ - kanskje tre?

Treklær-stativ er en nyhet på markedet - de skiller seg ut med en elegant finish og eksepsjonell stabilitet. Stilen, som utviklet seg på 1800-tallet i britiske kolonier i Afrika og Asia, elsker orientalske råvarer! Stativet klesstativ tre kan være laget av ebenholt, mahogny, teak eller palisander. Det er ikke uvanlig for rotting eller bambus letthet å legge til det. Det er verdt å huske at kolonialkisten ikke trenger å være enkel og asketisk. Et stativ for klær er et ideelt valg, for eksempel for et soverom i skandinavisk stil. Hvitt, strenge interiør vil forandre tegnet, hvis du legger det i eksotisk massivt tre. Tre stativ ikke bare varmer rommet, men legger også til en klo. Hvis ett stativ ikke er nok, bør du satse på settet! Tre stativ i forskjellige størrelser kan være sentrale elementer i innredningen.

 

pixel