mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hjørnesofaer

( mengde produkter: 71 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hjørne sofa for ditt hjem - de beste tilbudene på Mobler 24

Sofa hjørne til stuen spiller veldig viktige roller i leiligheten - i løpet av dagen, fremfor alt, en rekreasjonsfunksjon. Ledsaget av et lite kaffebord er det perfekt som et sted å drikke ettermiddagskaffe. Du kan bruke fritiden din på å lese den eller se på TV. Det må også huskes at praktiske utbrettede hjørner kan endres til sovesenger for gjester på noen få sekunder. Det er også et flott valg for personer som bor i studioleiligheter, der det ene rommet fungerer som stue, spisestue og soverom. Husk selvfølgelig å velge møblestørrelse i henhold til den tilgjengelige plassen.

Riktig interiørarrangement bør kombinere den tiltenkte bruken med valg av passende utstyr. For en stue er sitteplasser ekstremt viktig. Hjørnesofa til stuen brukes hovedsakelig når vi har begrenset plass og vi ønsker at den skal brukes på den mest praktiske måten - en funksjonell hjørnesofa vil spare deg for plass. Vi inviterer deg til å dra nytte av butikkens tilbud!


Hjørnesofa til liten stue

For en liten stue, plassere et hjørne sofa i hjørnet, nær balkongvinduet med et salongbord plassert foran, skiller vi en sone som er ideell for komfort og avslapning for alle familiemedlemmer. Det er også verdt å velge et hvitt hjørne - lyse farger lyser optisk og forstørrer en liten plass. Slike hjørner vil perfekt passe inn i den populære formen til stuen i moderne leiligheter. Sofa hjørner i pastellfarger passer perfekt til moderne rom dekorert i engelsk eller glamourstil. Ulike dimensjoner på de presenterte hjørnene vil tillate deg å velge en modell tilpasset individuelle behov og preferanser.


Hjørner for en stor stue

I en stor, romslig stue er det verdt å ta på et U-formet hjørnesofa som vil skape komfortable forhold for hvile for flere mennesker. Den vil romme alle husstander og gjester. I en stor stue har du også råd til mørkere farger. Sterkt mettede farger vil gi rommet prestisje og en verdig karakter. Saftige nyanser av marineblå, turkis eller klassisk svart, passer perfekt til dagens trender. Hjørner i slike farger vil ikke overvelde rommet, men de vil se ekstremt stilige og luksuriøse ut. Slike hjørner vil se bra ut både i klassisk og moderne interiør. Sørg for å sjekke de store hjørnesofa fra butikken vår!

pixel