mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barne møbler - Story

( mengde produkter: 14 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
PRIS
-

Dekorere barnerom - den klassiske STORY kolleksjonen

La arrangementene glede deg med et lyst og koselig tegn. Harmonisk kombinasjon av klassisk hvit i selskap med eiketopper og knotter, gjør interiøret ekstremt sjarmerende. På våre interiørblogg barnerom finner du mange måter å ordne barnets plass på. Funksjonaliteten til det faste materialet skaper mange arrangementsmuligheter, takket være det du enkelt kan lage din drømmeplass. Story er multifunksjonell, som er sikret av bordplater, romslige garderober og kister, et sengesystem med skuff og etterbehandling av møbler laget av laminatplater av høy kvalitet, garanterer et stilig møbel i mange år. Story-samlingen ble skapt av lidenskapen til Provence og behovet for komfort, som vil tillate å skape omfattende og originale arrangementer.

Barnerom tips : Story - for kjærligheten til provençalsk stil

Alle elsker romslig interiør, og kvinner har også en slik berøring av romantikk. Det er derfor hver tenåring vil like Storys ungdomsmøbler. Det er også et godt valg for alle som elsker provençalsk stilistikk. Du kan bryte denne klassiske stilen med moderne tillegg, for eksempel i form selvlysende stjerner til barnerom .

Robust og elegant design - dette er historiemøbler for en tenårers rom

Det som først blir lagt merke til, ser på møbler fra Story-samlingen, er en solid og elegant ytelse. De riflete fronter har blitt kombinert med glatte, hvite flater, og hele er komplementert av benkeplater og applikasjoner i Nash Oak-flekken, og runde plasthåndtak gir perfekt etterligning av tre. En slik duett vil perfekt utfylle grått barnerom . Bemerkelsesverdig er utvidelsene med en bølgete overflate, som gir samlingen et romantisk notat. Alle faste stoffer er laget av solid og slitesterk laminert brett. Design, som møbelprodusenten tok seg av, gir arrangementet av lysstyrke ikke bare takket være fargene, men også grunnlaget for faststoffene på bena.

Moduler - Interiør barnerom inspirasjon

Story møbler vil glede seg hovedsakelig for unge kvinner. I tillegg til sengen med mulighet for å feste en skuff til den, samt bokhyller, kommoder, hyller og garderobe eller nattbord, er det et skrivebord hvor du enkelt kan lage et toalettbord. Alt du trenger å gjøre er å velge en topp med et speil. En multifunksjonell boks som både er en ekstra lagringsplass og et sete kan også være nyttig. De andre elementene er et salongbord med skuff og et RTV skap. I selskap med slike stilige møbler, vil selv fargerike barnerom se fasjonable og friske. Barnemobler no - sjekk Selly Home-tilbudet! 

Alle disse klumper til en tenårers soverom kan også brukes i en tradisjonelt innredet stue. Historiemøbler kan perfekt kombineres med et karakteristisk tapet med et geometrisk eller ornamental mønster, samt en hvitmalte vegg i et minimalistisk interiør. Enkelhet er en fordel her, fordi takket være dette kan du gi samlingen din et bestemt tegn ved å velge riktig tilbehør. Slike små barnerom smarte løsninger vil definitivt fungere i ditt hjem.

Alle storymøbler finnes i vår nettbutikk. Med oss ​​lager du et avslappende interiør i lyse farger! Historien er kreative barnerom på fingertuppene.

 

pixel