mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skuffemoduler

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Kontor skuff - billig og solid!

Skuffer for dokumenter

Sannsynligvis hver dag faller alle av oss på skrivebordet mange dokumenter, noen bare å lese, andre til å skrive, noen andre fakturaer å betale ... du kan drukne i tykkelsen og fortsatt hva du skal gjøre for å glemme alt  Skuff med hjul - praktiske og funksjonelle kontormøbler. Det er enkelt, du må organisere og organisere våre dokumenter godt!

Skuff til Skrivebord - en god investering!

De ferdige beholderne med skuffer eller separate dokumentskuffer, i form av fargede hyller, vil være nyttige i dette. Når vi legger den ene oppå den andre, kan vi lage en bokhylle for alle dokumenter som vi må ha for hånden. Skuff Organisering - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Veghylle med skuff

Vi kan velge skuffer i en annen farge, eller alle har en i den, det avhenger av våre individuelle preferanser. Beskriv hver skuff med en liten etikett med ordene "dokumenter for signatur", "fakturaer", "kontrakter" osv. Og legg de "fallende" dokumentene til en passende skuff. Sortert på denne måten vil alltid være til stede og ingen emne rømmer oss :) Låsbart Kontorskap - finn den perfekte modellen med mobler24!

 

pixel