mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Velg perfekt madrass til sprinkelseng

( mengde produkter: 5 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Madrass til sprinkelseng best i test - Mobler 24 kvalitet

Selv om barneseng er det første og viktigste møblene i et barns rom, er det like viktig ikke bare at barnet har et sted å sove, men også hva. Ingen barneseng vil være bra hvis du ikke utstyre den med en god madrass som vil tilpasse seg den lille kroppen og la den sove god. Å velge riktig madrass synes å være en ekte utfordring, ikke sant? Ikke i det hele tatt! Med Mobler 24 kan du enkelt velge beste madrass til sprinkelseng . Dette er svært viktig fordi det motvirker spinaldefekter, og ifølge nylig informasjon har nesten 90% av unge nordmenn problemer (mindre eller større) fra Institutt for mor og barn. Det er bedre å forebygge enn å helbrede! Madrass Til Sprinkelseng - sjekk Selly Home-tilbudet!

Madrass til sprinkelseng - informasjon

Standardutstyr for barnas madrasser er skummadrass. Det er et godt valg, men bare for de første månedene. Det neste trinnet bør være den med tillegg av naturlige fibre, som bokhvete eller kokosnøtt (bokhvete kokosnøttmadrasser), som er mer holdbare og sunnere for barnet (vi kan også kjøpe det selv). En interessant løsning er også latexmadrasser, som takket være en spesiell perforert struktur holder ventilasjonsegenskaper og er resistente mot bakterier. - Sprinkelseng Mål - bredt Tilbud - pris!

Det er viktig at sengens madrass også er antiallergisk. La oss også sjekke størrelsen for å passe i barneseng og ikke la noe leke. Hvert stykke av puslespillet som er barnets rom må ha sitt eget bestemte sted. Sikkerhet og bekvemmelighet fremfor alt. Har du ikke funnet riktig dimensjon? Det er ikke et problem - det er mulig å gjøre det

Mål på madrass til sprinkelseng - i dette tilfellet, ta kontakt med butikkpersonalet.

 

pixel