mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Darderobe dører til salgs 4 barn

( mengde produkter: 44 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

En garderobeskap for barn og ungdom

Barn og tenåringer, akkurat som voksne, trenger sin egen plass og møbler. Ved å velge møbler for å lagre ting til et barnerom, vil du lære dem en ansvarsfølelse raskere også å holde ting i orden og organisere ting riktig. En garderobeskap er et møbel som ikke bør glemmes på barnerom. Takket være garderoben vil barnet alltid ha alle tingene sine nær seg, og fra en tidlig alder får de mulighet til å lære å brette klær riktig.

En garderobe for et barn, liksom andre møbler, bør ha et høyt sikkerhetsnivå. Derfor må den være stabil og laget av materialer som er miljøvennlige og barnevennlige. Det samme gjelder malingen som brukes til å male møblene, noe som skal forhindre allergi. Heldigvis holder garderobene som er tilgjengelig i vår nettbutikk de høyeste standardene, så foreldre trenger ikke å bekymre seg for barnas sikkerhet. En sekundær sak, men like viktig, er utseendet på møblene. Vi vet godt at barn liker fine ting, og derfor inkluderer tilbudet vårt produkter som vil ha en sjanse til å møte forventningene til de yngste.

Fargene til barneskapet er hovedsakelig basert på fargen på naturlig, lyst tre. Møbler i denne nyansen er veldig universelle og passer både på rommet til et yngre barn og en tenåring. En hvit garderobe vil også være et godt valg, både for eldre barn og småbarn. Det vil passe perfekt sammen med pasteltilbehør. Vi har også garderober i levende farger. Noen modeller har lave skuffer tilpasset høyden til små barn. Takket være dette kan de ordne klær på egen hånd uten hjelp fra en forelder.

Vi har utarbeidet et unikt tilbud av garderober for barn basert på produkter som er preget av høy kvalitet og passende sikkerhetsgodkjenninger. Møblene er i de fleste laget av møbelplater og naturlig tre. De varierer i pris, slik at kundene våre kan finne de riktige møblene avhengig av budsjett. Men husk at en barnegarderobe kan være en investering i flere år. Både en femåring og en femtenåring vil kunne bruke den, så det er verdt å ta hensyn til kvaliteten på de valgte møblene og bestemme hvilke av dem vil tjene oss lenger.

 

Funksjonell garderobeskap på et barne- og tenåringsrom

Barne- og ungdoms garderober er uerstattelige på alle barnerom hvor finnes plass til alle jakker, gensere, kjoler og andre klær? I tillegg er barnas garderobe perfekt for oppbevaring av ryggsekker, skateboards og til og med sjelden brukte leker. Derfor er det vanskelig å forestille seg at rommet til en ungdom mangler så praktisk og romslig møbel som rommer alle nødvendige ting og hjelpe til med organisasjonen. I det rike tilbudet i vår nettbutikk finner du mange modeller av garderober som vil være perfekte for både et småbarnsrom og et tenåringsrom. Den attraktive designen vil få garderobene til å møte alle barns smak og forventninger.

Uavhengig av barnets alder, bør garderoben ved sengen eller skrivebordet være en prioritet. Det er viktig at den har både estetiske og praktiske funksjon. Tilpassing av garderoben avhenger først og fremst av størrelsen på plassen vi har på barnerommet. Det er ingen regel i å velge riktig garderobe for et barn, bare pass på at den er bred enn høy, det vil gjøre det mye lettere for barnet ditt å bruke den.

I begynnelsen er hyller vanligvis tilstrekkelig i en garderobe for en baby. Klær og tilbehør kan plasseres direkte på dem, praktiske kurver og esker vil være nyttige for små ting. Over tid, når barnet begynner å vokse, endres klærne også, så i stedet for hyller er stolper for kleshengere nyttige. Det er en praktisk og komfortabel løsning. Å bruke nesten hver centimeter av skapet er ekstremt viktig. Godttenkt organisering lar deg få ekstra plass til andre ting.

Vi oppfordrer deg til å bli deg kjent med hele samlingen av barne- og ungdoms garderober. De trygge og moderne møblene vi tilbyr i butikken vår vil være perfekte for sin rolle, og barnet ditt vil lære å gjemme ting og klær i garderoben fra en tidlig alder, i stedet for å spre dem rundt i rommet.

pixel