mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Underbar Speil - Speil Med Speilramme

( mengde produkter: 3 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]

Speil speil på veggen der hvem er vakreste og landet henne...

Et speil er et unikt element i interiørdesign. Den lar deg dekke mange av sine mangler og fremheve fordelene. Takket være de passende plasserte speilene, kan rommet virke dypere og større, og det smale rommet - bredere. Billig speil denne enkle måten å gi interiøret et nytt liv.

Veggspeilet plassert mot vinduet reflekterer mye naturlig lys. Du vil bli overrasket om rommet blir lysere. Du kan også sette speilet på en slik måte at den "fanger" lysstrålen og styrer den mot det mørkeste stedet i rommet. Vær oppmerksom på det som gjenspeiles i glasset - bildet bør ikke være for overfylt for arrangementet å se harmonisk ut. Korrekt plassert store speil av dagen vil fungere som en lampe.

Tips: Når du stiller speilet, vær oppmerksom på det som reflekteres i overflaten. Noen få ordnet speil med interessante former erstatter andre dekorasjoner og gir en helt ny kvalitet til innredningen. Kjøpe speil hvis design vil bli fasjonable i årevis. Tips: Ikke vær redd for speil i dekorative rammer, selv om det er liten plass. Speil gjør rommet til å virke større og dypere. Sølv speil gjør det enkle interiøret mer moderne, til og med futuristisk.

Du finner Natur speil HER 

Hvor å henge speilet?

Speilet er en av de dekorasjonene som kan integreres i arrangementet av hvert rom. Hvis du ønsker å ønske gjestene velkommen fra dørstokken, legg dem på gangen. Hengende på en lengre vegg vil visuelt utvide den. I korridoren er det også verdt å sette skoskap med speil.

I stuen eller soverommet vil et godt speil være en god løsning basert på en vegg som gjør at du kan se "fra hode til tå". Sett et dekorativt speil over hodegjerden, for eksempel en speil-sol. Et garderobeskap med speil et godt alternativ. Du finner et bredt spekter av skyvedørsgarderobe speil HER.

Speil til dårlig - dette rommet kan ikke uten et speil. Den rette belysningen spiller nøkkelrollen her. Legg merke til hvordan lys reflekterer glasset. Hvis badet er veldig lite, tenk å plassere et lite speil på hyllen i en interessant ramme. Stor rundt speil kan helt endre badet ditt. Årets resultater viser tydelig at speil med lys rundt er nordens favorittspiegel. Hollywood speil denne oppstyret av mange nordmenn.

Du finner Rossi speil HER 

Hvilken speilform bør jeg velge?

Nøkkelen er å finne de riktige proporsjonene. Mål forsiktig speilet selv og veggen du vil plassere på. Rammen kan referere til møblene i rommet eller skille seg ut mot det. Det rektangulære speilet er en tidløs klassiker. For å se litt mer original, kan du velge modellen "oversize" og i stedet for å henge dem, bare lene seg mot veggen. Stort speil - en flott effekt. Rektangulære og firkantede speil i en minimalistisk ramme passer perfekt inn i en moderne leilighet. En interessant måte å diversifisere det minimalistiske interiøret er rundt speil eller ovalt speil. De kontrast sterkt med møblerets skarpe kanter og litt "mykere" asketisk innredning. Runde speil er også et eksempel som støtter avhandlingen om hvordan små detaljer helt forandrer innredningen til et enkelt rom.

Modeller av denne formen anbefales som et supplement til forfengelinser, f.eks. LUNA, som du finner her. Sminkebord med speil tilhører de absolutte klassikerne. Speilet modellert på design av den kjente designeren er en annen interessant ide for interiøret med en klo. For tiden er det en speil-sol på den tiden, men i interiørmagasiner finner du mange andre interessante forslag. En slik lille speil på veggen der er en bagatell som kan forandre ditt hjem helt. Hvis du har tenkt å bruke det dekorerte speilet i et moderne arrangement, kan du prøve å få en mer nøytral kopi av speil med treramme. Tre passer godt med forskjellige stilarter. Aged kan brukes til å dekorere rommet med et snev av shabby chic, det er en lys farge - for arrangementer i skandinavisk stil. På slutten, forslaget til de som bryr seg om funksjonalitet mest - speil uten ramme. De reflekterer mye lys, og du kan ordne dem slik at de er nesten usynlige. Billig Speil - Sjekk Mobler 24-tilbudet!

Hvordan vaske speil

Beskytt speilet mot fuktighet. Vann kan skade bunnen av speilet. Spesielle speil er tilgjengelig for salg for å henge på badet. Ikke bruk sterke vaskemidler. De kan skade glassruten og gi uklare merker på den. Et Billig Speil uten streker? Bruk naturlige metoder. Bruk vann med tilsetning av eddik og tørk speilet tørt med en krøllet avis.

Du finner LS-1 speil HER 

Hva er speil laget av

Moderne speil består av Float type glass, vanligvis dekket med et lag av sølv og beskyttende maling. Prosessen med å lage speil har imidlertid gjennomgått mange modifikasjoner. Før noen få århundre ble passende amalgam, dvs. metalllegeringer, hvis grunnleggende ingrediens var kvikksølv, påført glasset. Den ble brukt for første gang i det 16. århundre i Venezia. Imidlertid var amalgam søknadsprosessen opp til 24 timer. For tiden varer det bare noen få minutter, hvoretter en helt flatt og gjennomsiktig glassrute er utsatt for mange prosesser, som vasking, skrubbing, søling, tørking, påføring av maling, deretter avfyring, påføring av det neste laget av maling, tørking og rengjøring av metallrester. Sølv blir allerede erstattet av krom eller andre midler som gir tilfredsstillende resultater. Kjøpe Speil Dit Hjem fra Mobler 24 store!

Hvordan henge opp et tungt speil

Før du borer hull i veggen, må du først kontrollere at det ikke er vannforsyning eller gassrør eller elektriske ledninger på valgt sted. Spesielle elektroniske detektorer er tilgjengelige for å bestemme løpet av skjulte rør eller rørledninger. Hvis det er nødvendig å bore i fliser på bad eller toalett, bør hullet merkes på maskebåndsstrimlen.

Båndet forhindrer at boren glir ut. Du kan bruke sveiser mellom fliser som referanselinjer, eller bruk et åndsnivå. Kontroller at posisjonen til det andre hullet er rettet horisontalt med den første. Bor sakte uten å bruke slagfunksjonen. Pass på at hullet er dypt nok slik at tappen er helt skjult i veggen bak platen. På denne måten er det mulig å unngå sprekking av flisene når de skrues inn. Å feste så mye som mulig av alle elementer i en linje er gunstig for estetiske årsaker.

Lette baderomsspegler er enkleste å feste på speilhengere, dekorative braketter eller aluminiumprofiler. Ikke bruk silikon, da det kan inneholde sure stoffer som angriper speilbelegget. 

Mobler 24  - speil møbler for you!

 

pixel