mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hagebue

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Blomsterportal - flott hageutsmykning

Pergola kan primært tjene som støtte for klatreplanter, som vinranker, klatrerroser, vinranker, clematis og mange flere. Pergola kan også fungere som et ly fra solen på varme dager. Takket være det kan vi skape en spektakulær inngang til hagen vår, samt bygge sjarmerende passasjer, porter og tunneler. Hageportal består vanligvis av to rader støtter som taket er plassert på. Pergola-konstruksjonen skal være holdbar og stabil. Den må også ha en åpen konstruksjon, noe som gjør anlegget klatreplanter lettere å vikle rundt stiger og løp. Hagebue sammen med plantene som vokser på den, vil også hjelpe oss med å effektivt dekke de estetiske elementene i hagen vår. Hagebue Plantasjen – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Hagebue plantasjen

Hageportaler kan gjøres i form av gazebos, buer eller dekorative porter. Når du velger en metall pergola et viktig problem er metallet der hagen pergola ble laget. Det skal bemerkes at det har vært beskyttet mot korrosjon. Hvis ikke, vil det oppstå rust etter en stund, og pergola vil ganske enkelt bli stygge. Våre modeller er optimalt sikret og klar til bruk. Lage Hagebue - finn den perfekte modellen med mobler24!
Metal sperreak hage pergolas er oftest i form av en bue. Utformingen av dette dekorative elementet i hagesensing er av stor betydning. For at pergola ikke skal falle under påvirkning av sterk vind, må den ha en stabil konstruksjon og en vekt som passer for sin størrelse. Frittstående pergola må være fast festet til bakken. I vårt tilbud har vi forskjellige pergola design!

Hageportal - hvor skal du si det?

Vi kan sette pergola hvor som helst i hagen. Imidlertid er det verdt å vurdere dens innstilling, avhengig av plantene vi vil plante rundt den. Hvis vi har tenkt å plante planter som å klatre på roser eller clematis, er det best å plassere pergola i den solfylte delen av hagen. På pergolaen i en skyggefull del, kan vi plante eføy eller store flukes.
Hagebue kan være en sjarmerende dekorasjon av hagen vår. Sammen med vinrankene som omgir den, blir det et effektivt element i hagen vår, som ikke bare kan brukes til dekorative, men også praktiske funksjoner. Planter på terrassen gir et flott bilde av hagen din.

pixel