mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Seng Med Nattbord - Seng No

( mengde produkter: 5 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Sengegavl med nattbord - perfekt sett

Komfort og bekvemmelighet er viktige funksjoner som er like ønskelige når vi ønsker å dekorere et soverom. Hovedmøbler i soverommet er en seng, som avhengig av størrelsen på rommet og individuelle behov kan ha forskjellige størrelser. I nettbutikken Mobler 24 finner du mange moderne samt klassiske senger. Variert farger og stilistikk vil tillate deg å velge den perfekte modellen for deg selv. Polstrede senger, køyesenger, tre senger eller møbler bord - med oss ​​finner du hele sengen som passer inn i et ungdomsrom, et studio, samt et romslig soverom. Alt med sikte på å gi deg utrolig komfort i ro.


Arrangere soverommet, det er verdt å tenke på å utstyre det på en slik måte at det faktisk blir et tilfluktssted som gjør at du kan slappe av etter en lang dag med jobb og hjemmeoppgaver. Komfortable senger og funksjonelle nattbord har en betydelig innvirkning på vårt velvære og forhold til nærmeste person. Dette er hvor vi slapper av og får styrke og energi til å møte privat og profesjonelt liv. Harmonisk utvalgte møbler, dype farger, ergonomi og komfort - disse er funksjoner som er verdt å vurdere når du tenker på å arrangere et soverom som du ikke vil ønske å forlate. Det er viktig for henne å ha en intim og koselig atmosfære som kan skapt gjennom ordentlig valgte senger, nattbord og garderober for klær og andre gjenstander.


Når du velger en seng for soverommet, la oss først og fremst ta hensyn til komforten til deg og personen du kan dele dem med, samt stilen vi ønsker å beholde dette rommet. Kjøp seng - Sjekk Mobler 24 -tilbudet! For ungdomsinteriøret er de unike Selly Home salongene tilgjengelige til en lav pris ideelle. Deres fargerike aksenter vil gi rommet individualitet og et litt rovende karakter som passer til unge mennesker. For de med litt mer klassisk smak kan et godt valg være Xelo eller Avallon senger med en rolig farge tonet med noen kontrastelementer. I vårt tilbud finner du senger av forskjellige størrelser, fra smalere og enkle, til en mye bredere, komfortabel, gir en følelse av frihet i søvnen, og jobber perfekt med lat helgemorgen.


Nattbordene ved siden av sengen er et uunnværlig stykke soveromutstyr, ideelt for de som liker å lese før sengetid. En moody lampe og en bunke av bøker ved sengen - mange drømmer om at de ikke kan forestille seg å sovne uten å lese noen sider og komme inn i et godt humør for søvn.  Nattbord til køyeseng tilbys av Mobler 24 salonger vil vise seg både i ungdomsinteriøret, som i tilfelle av figaro skap eller xelo skap med en original, mørkere base. Utstyrt med skuffer og hyller, nattbord kan også brukes til å lagre undertøy, medisiner eller essensielle for daglig bruk av små gjenstander. Takket være dem, vil vi opprettholde ordren og stilen i soverommet, som vil hjelpe vårt velvære og den nødvendige avslapningen om kvelden. 

pixel