mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap

( mengde produkter: 135 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobeskap for leiligheten din

Garderobeskap for personlig klær er nødvendig av hvert husholdningsmedlem - fra et lite barn, gjennom en tenåring, til voksne. Veldig praktisk garderobe med hyller der du kan oppbevare yttertøy er perfekt for hallen. Ikke bare tillater det praktisk oppbevaring av klær, det hjelper også til å opprettholde orden. Det er vanskelig å forestille seg en leilighet uten en praktisk og romslig garderobe. Moderne hjørne garderober, enkel- eller flerdørsgarderober, garderober for ungdomsrom og soverom - dette og mye mer finner du i Mobler24-butikken vår! Vi tilbyr også noe for alle som eier mindre eller større leiligheter, mer tradisjonelle og moderne - vi har et virkelig bredt utvalg, sjekk det ut selv!


Hvorfor velge en garderobe skap fra Mobler 24?

En funksjonell og romslig garderobeskap er grunnlaget i hver leilighet. Uansett om dette møbelet vil stå i gangen, garderoben, stuen eller soverommet, bør du bruke mer tid på å velge det. Det er verdt å være oppmerksom ikke bare på dens dimensjoner, utførelsesstil og dørstype. Det er veldig viktig hvordan interiøret ble planlagt. I tillegg til den største plassen for å henge klær på stenger, bør det være nok hyller, skuffer og lagringsplass for undertøy, mindre klær og kanskje til og med sengetøy eller sko. Husk at den perfekte garderoben i soverommet, i tillegg til å utføre praktiske funksjoner, må passe riktig inn i arrangementet av interiøret vårt. Hvis vi har et stort og lyst soverom, har du råd til å legge eventuelle møbler i det. Imidlertid, hvis soverommet er lite og hele interiøret virker mørkt, vil en veldig lys eller hvit garderobeskap hjelpe deg med å lyse opp rommet.


Ordne interiøret med en billig garderobe fra Mobler24!

Mange arrangementalternativer gir fasjonable kombinasjoner av hvitt og tre eller hvitt med gråtoner, noe som vil gi litt originalitet til rommet, og dermed understreke dets unike karakter. I tilbudet vårt vil du finne et veldig bredt utvalg av møbler som absolutt vil tillate deg å finne garderober som perfekt oppfyller alle forventninger og fullt skreddersydd til interiørets krav og funksjoner. Forslagene våre er dominert av skandinaviske garderobe skap, som kan brukes både i soverommet, stuen og gangen. Skap i stil i skandinavisk stil, takket være høye ben, ser lette og pene ut. Perfekt for mindre rom, også i gangen. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt!

pixel