mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kontorbord

( mengde produkter: 42 )
Merke

Skrivebord til kontor - tenk det over!

Å velge riktig skrivebord er av stor betydning fordi det har en positiv innvirkning ikke bare på medarbeiderens kropp, men fremfor alt på arbeidets komfort og dermed effektiviteten. Kjøp skrivebord som vil tilfredsstille dine forventninger. Av denne grunn bør skrivebordet være både funksjonelt og ergonomisk. Begge funksjonene er like viktige i dette tilfellet, fordi den høye funksjonaliteten gjør det mulig å tilpasse møblene til alle typer kontorarbeid og ergonomi - at det blir enkelt å bruke, lett, sikkert og vedlikeholdt i en interessant stil. Det er verdt å huske at dimensjonene på pulten skal tilpasses både til veksten til den som jobber med den og til den type arbeid som er gjort med det. Velg riktig skrivebord pc

Skrivebord med forlengelse?

En fin løsning for en liten plass er også skrivebord med forlengelse. Når det bare er tilknyttet studentens rom, fungerer det i dag fantastisk i kontorer med liten størrelse. Skrivebord med skuffer gir deg mulighet til å organisere dokumenter, bindemidler og andre gjenstander uten rotter. Stor Kontorbord - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Arbeid på bærbare datamaskiner krever ikke for mye plass, slik at desktorer designet for det kan ha relativt små topper. Moderne kontorer som ønsker å maksimere plassen uten å røre interiøret er utstyrt med vegghengt skrivebord. Denne løsningen er ikke bare funksjonell, men også behagelig for øyet. Billig skrivebord som ikke tar opp stor plass - høres bra ut, ikke sant?

Mer kompliserte oppgaver, utført på flere skjermer samtidig, krever per definisjon en mye større arbeidsflate. I tillegg skal skrivebordene være stilistisk tilpasset kontorets innredning, noe som også har en betydelig innvirkning på arbeidets komfort - bare i fint, estetisk interiør fylt med kvalitetsmøbler, jobber du definitivt bedre og mer effektivt. Skrivebord hjørne er et annet forslag til et lite kontor. Takket være dem styres ett av hjørnene effektivt: skrivebordet passer både på datamaskinen, bøkene, notatene eller lampene, og resten av rommet kan brukes til å sette opp garderober og kontorutstyr. Som det viser seg stort skrivebord ikke trenger å ta opp mye plass.

Skrivebord inspirasjon - sjekk ut våre arrangementer!

I galleriet av våre produkter finner du interessante ideer for å arrangere interiør laget av fagfolk. Våre interiør stylister er glade for å dele med deg en håndfull ideer for å skape det perfekte hjørnet for arbeid. Å finne den perfekte function skrivebord er en bris. Bli inspirert av mobler24!

 

pixel