mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hjørne skrivebord

( mengde produkter: 6 )

Skrivebord kontor - bredt tilbud

Hjørnebord, også ofte kalt hjørnebord, får stadig flere tilhengere. Alt takket være et solidt arbeid og et universelt utseende som kan justeres avhengig av kundens preferanser. Vi har modeller som fungerer perfekt på kontoret og også oppfyller kravene til dataspillere. Møblene er designet for å gi størst mulig komfort. Takket være store dimensjoner og lange arbeidsplagg, forårsaker ikke lange arbeidstimer på datamaskinen tretthet. Hjørnebord har også blitt tilpasset for å møte kravene til de yngste. Modeller beregnet for barn har betydelig lagringsplass. Skuffer og hyller vil med hell plassere alle notatbøker og lærebøker. Ungdomsopsjoner utmerker seg av litt forskjellige funksjoner. Det er viktig at et så stort hjørnebord har plass til en datamaskin og skjerm. Uavhengig av den bestilte varianten, er alle møbler preget av estetisk utseende og forsiktig finish. En ekstra fordel er deres modularitet og muligheten til å kombinere dem med andre hyller og kommoder fra CLP-systemet. Alle tilhenger av eleganse, mot avgift, kan bestille fronter i glans. Den oppnådde møbler er perfekt som et visittkort i et hvilket som helst kontor eller skjønnhetssalong. Det finnes varianter i forskjellige farger av tre og et hvitt hjørne skrivebord som nyter unflagging popularitet. Takket være det klassiske utseendet, passer det perfekt sammen med de fleste interiører. Hjørne Kontorbord  - finn den perfekte modellen med mobler24!

Skrivebord til hjørne

Pris og profesjonalitet er ikke de eneste fordelene med tilbudet vårt. Du vil bli overrasket av valget som venter på deg. I vårt sortiment har vi over femti skrivebord i forskjellige farger, størrelser, stiler og former. Hjørnebord er laget av laminerte plater, MDF-plater og herdet glass, noe som gjør vår skrivebord hjørne kontor preget av en stabil og sterk konstruksjon. Du vil kunne bruke dem i lang, lang tid! Og det opprinnelige designet vil legge til friskhet til alle rom. En slags detalj, og hvor mye det kan forandre seg!

Skrivebord med hjørne

Vi vet at alle har forskjellige behov for riktig skrivebord. Av denne grunn er det begge hjørnebord med plass til en datamaskin og skriver, hjørnebord med skjerm, hjørnebord med skuffer og hjørnebord med veggforlengelser. Slik at du fritt kan velge hva du trenger og ikke trenger å bruke mer på aspekter som ikke er viktige for deg. I tillegg har du sannsynligvis bryr seg om den vanlige utviklingen - og som du vet, teller hver detalj i å arrangere, selv når du snakker om slike typer møbler som kontormøbler. Hjørnebord er derfor synonymt med god oppsett. Skrivebord Hjørne - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

 

pixel