mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Modern stil

( mengde produkter: 231 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Moderne Hus

Vil du at leiligheten din skal se moderne og elegant ut? På mobler24 finner du ideer for moderne interiør. For å oppnå denne effekten i interiørdesign, vil tre farger - hvitt, grått og svart - hjelpe deg. Interiøret i det moderne interiøret er også flott for betong og stål.

Moderene Hus design

En moderne flat er preget av disiplin. Fargerike og stilistiske. Moderne leiligheter domineres av hvitt, grått og svart - vertinnenes favorittfarger og flotte farger for moderne interiør. Bestått i de riktige proporsjonene, garanterer de en moderne interiørdesign. TV møbler i stuen, kjøkkenmøbler og garderober (gangen og i soverommet) kombinerer farge og samme materiale. Designere moderende hus designs velger vanligvis hvit og grå lakkert MDF, fordi den understreker den dekorative tekstur av veggene. De øvre skapene har plass til en rullet. Elementene som gjør interiøret varmere kan være elementer som et tregulv (oljerte eikeplanker), lysebrune vindusrammer, myke stoffer og en karamelleskinnsofa. Kjøp Møbler - finn den perfekte modellen med mobler24!

Zoom på: moderene levende sofa

Kvalitet, komfort og størrelse er de viktigste funksjonene som en sofa med sovende funksjon bør ha. Moderne sammenleggbare sofaer må ikke bare være komfortable, men også funksjonelle og praktiske. Tilbudet om å brette sofaer i mobler24 i denne forbindelse vil møte forventningene til de mest krevende kundene. Produkter som ligger i mobler24 gjør at du kan matche sofaen til ethvert interiør i stuen. Moderne uttrekkbare sofaer kan tilpasses ethvert interiør når det gjelder størrelse, stoff og farge. Sammenleggbare sofaer er tilgjengelige i en rik farge av stoffer og lær. Vi inviterer deg til å bli kjent med vårt tilbud på sovesofaer.

Modern baderom - det er enkelt!

Et utmerket moderne bad skal være attraktivt og funksjonelt. Det moderne badet er stilig, avslappende, luksuriøst og muntert. Dens funksjon er å forynge og gjenopplive etter en hard dag. Naturen er nøkkelen til å oppnå et moderne utseende, og bruken av jordmaterialer som tre, naturstein, marmor og glass kan gjøre et moderne bad perfekt. Sjekk ut vårt utvalg av komplette sett til bad, for eksempel Bali Gray - unike, moderne møbler på ben som kombinerer grå høyglans med treelementer for å skape en stilig symbiose. Våre bademøbler er ikke bare god design og solid kvalitet, men også attraktive priser. Se for deg selv - se våre tilbud på fanen BADEROM.

Modern huset - kjøkken med hjerte av huset

Her er vår visjon om et moderne kjøkken - lukk øynene dine og løp fantasien din! Nedrivning av vegger mellom kjøkken, stue og hall vil åpne plassen. Når vi går inn i leiligheten, ser vi på kjøkkenkroken og et stort bord. Lobbyen har to garderober med speilvendt front. En for klær, den andre økonomiske (med vaskemaskin på plattformen slik at du ikke trenger å bøye seg ned). Både soverommet og badet er laget av skreddersydde glassdører. Du fjerner raskt din frykt for at du ikke vil gi tilstrekkelig komfort til personen på badet, og du vil raskt finne ut av dem. Mørkeglass sender forsiktig lys, ikke "visninger".

- Som den verdslige tradisjonen forteller oss: "De beste sosiale sammenkomingene finner sted på kjøkkenet" -. Ved bordet med en massiv topp, for eksempel Senso. Det er verdt å velge kjøkkenutvikling som minner om stilen på møbler i stua og soverom.

Modern interior gjennom øynene til spesialister

Veggen bak sengetøyet kan dekkes med dekorative 3D-paneler. - For å styrke dem, hold dem på et stort MDF bord, fyll leddene og spray deretter hvit. Den dristige, litt utragende veggen bak sengen vil understreke den tredimensjonale effekten. Pro tips: For speilet å tjene oss i årevis, må veggen som den ser ut være helt rett og glatt. Å organisere et stilig modern soverom er ikke vanskelig, tvert imot - med riktig tilnærming vil du ha en flott tid når du velger møbler for dette rommet. Sats på en litt varmere palett av farger - pasteller, beiges - nå for dype nyanser, noe som gjør det enkelt å applaudere etter en lang dag ut av huset.

 

pixel