mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Konsollbord

( mengde produkter: 5 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Konsollbord - originalt interiørutstyr

Soveromskonsoller er litt undervurderte møbler, og vert derfor relativt sjelden i moderne interiørarrangementer, som imidlertid kan betraktes som et aktivum. Tross alt er dette en klar oppskrift på hvordan du kan gi innredningen en unik karakter. Klassiske eller moderne smaker - det betyr ikke noe her, konsollbord vi tilbyr vil passe inn i et bredt spekter av estetiske smaker, både de inspirert av fortiden og dagens trender. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt!


Fasjonable små konsollbord

Konsollbord på soverommet kan også fungere som et skrivebord. Overdelen kan brukes både som fungerende karakter og for å vise elementer med en dekorativ funksjon. Konsollen vil også bli brukt i stuen. Disse møblene er kanskje ikke blant de faste i rom for dette formålet, men dette betyr ikke at det er et sted som er upassende for dem. Konsolltoppen er ideell for å lage en salongutstilling med familiebilder og suvenirer, eller for å presentere gjestene en samling som gjør oss ekstremt stolte.

Et annet sted der en liten konsollbord fungerer veldig bra er korridoren. I motsetning til utseendet er dette et ekstremt viktig sted på kartet over alle hjem. Det er gangen som er ansvarlig for førsteinntrykket av gjester som kom til oss, så det er verdt å sikre at interiøret er både stilig og funksjonelt. Konsoll bord i hallen er ofte funnet i selskap med et speil og vegglampe eller lampe, og toppen av den brukes vanligvis også som base for telefon eller kurver for oppbevaring av nyttige pyntegjenstander. Blant nødvendig utstyr som en stor garderobe eller kommode, vil denne konsolbord også finne bruken.


De beste tillbud konsollbord kun på Mobler24!

I butikken vår finner du billige konsollbord som er perfekte for å skape et sjarmerende kaffehjørne i stuen. Du kan ordne dem i selskap med lenestoler eller en sofa, takket være hvilken del av stuen vil se bra ut. Du kan velge et rundt eller firkantet bord - alt avhenger av hvilken form som vil passe bedre til ditt interiør og dine behov.

Vi anbefaler trekonsollbord for elskere av skandinavisk styling. De er veldig populære blant kundene våre, og det er neppe overraskende - de passer perfekt inn i den enkle og funksjonelle skandinaviske stilen. Edel materiell, enkel form er egenskapene til konsollene våre.

pixel