mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Retrostil

( mengde produkter: 25 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

Retro interiør

Retro stilen er preget av en full, uttrykksfull palett av farger. Mørkede farger på regnbuen ser flott ut i klassen grå. Retro lar deg lage en unik, sentimental atmosfære. Tilskudd som går hånd i hånd med hele interiøret er aksenter av velour, plysj og vinyl. Retro-stilen har sin egen unike sjarm. Familie souvenirer eller gamle møbler kombinert med nye elementer gjenspeiler den sanne retro karakteren. Penetrasjon og utfylling med to realiteter gjør det mulig for en sentimental reise i tide. Hele arrangementet skaper en original sammenheng, takket være at våre interiører får en fantastisk karakter. Bli inspirert av fortiden og ordne plass slik at du kan bli forelsket i det igjen. Stue innredning vil imponere alle gjestene. Retro definisjon er ikke noe farlig. Retro Møbler – finn den perfekte modellen med mobler24!
Interiøret i retro-stil stuen er koselig, varm og familie. Her er alle detaljer av stor betydning! Uansett hvor du ser, ser du elementer fra tidligere år. 50 talls møbler . Stuen er en oase av fred, derfor bør det ikke være en komfortabel fritidssuite i den.

Vet du hvilke møbler du skal velge i en retro stil stue?

Sikkert må de være møbler med en sjel, dyktig valgt og kombinert med moderne elementer. En slik sammenstilling vil få oss til å oppnå den tiltenkte effekten av interiøret som er modellert etter mange år med en tidligere tid. Retro antikke skjenker passer perfekt til den moderne dynen i en intens farge. Kontrasterende blandinger av farger og materialer gir en sterk, karakteristisk atmosfære til interiøret. Husk at salongen er et sted skapt for deg og dine kjære! Billig interiør til hjemmet med unik design! Retro Style - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Retro design - hvordan innrede stue?

Retro møbler bør tiltrekke seg øyet og utgjøre hoveddekorasjonen til rommet - vanligvis er et gammelt eller stilisert møbel nok til å gi interiøret en atmosfære av gamle tider. Det er ingen tvil om vaghet og middelmådighet - retro møbler skal være laget av materialer som tre, lær, messing eller glass, samt plast av høy kvalitet. I vårt tilbud har vi mange møbler for retro stil interiør. blant annet reto bord, retro stoler, retro hylle, retro stue eller retro sofabord som vil hjelpe deg å dekorere interiøret i leiligheten din som du vil!

pixel