mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Innredning Garderobeskap - Innredning Til Garderobeskap

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Ideer til garderobe - innredining

Standard skuffer er laget av sponplater, og deres bredde, dybde, høyde, håndtak og rails kan konfigureres fritt, avhengig av destinasjonen selv skuffer og hva vi ønsker å lagre i det. Med et bredt spekter av guider, kan vi enkelt utvide funksjonaliteten til skuffer muligheten for full forlengelse, selvlukkende eller åpne snev av "Trykk her åpen. Husk at uansett hvilken type billig innredning til garderobe du velger, bør være riktig planlegge deres layout Først og fremst kan de ikke kollidere med garderobsdøren.

Du finner Uni innredinig HER

En interessant effekt kan bringe belysning innvendige skuffer, som skal brukes i mørk skap og skap. I denne varianten lyser lampen automatisk når du åpner skuffen, slik at du raskt og enkelt får klærne vi trenger uten å bruke overlys. Garderobe Innredning - Sjekk Selly Home-tilbudet!

Du finner Xelo innredinig HER

Utvalg av tilbehør for garderober Commander tillegg til standardløsninger har vi også flerbrukskuffer, som lar deg organisere bedre likevel funnet i produktene. De mest brukte produktene er dedikerte skuffer for smykker, band, undertøy, belter eller andre mindre gjenstander. 

pixel