mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Enkeltsenger til barn

( mengde produkter: 71 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Enkeltseng mål - et bredt tilbud

Enkeltsenger er et utmerket valg for våre barns rom. Takket være dimensjonene passer de perfekt inn i rom av liten størrelse og sørger for at rommet ikke domineres av ett møbel. En enkeltseng er det beste alternativet for et ungdomsrom. Utvalget av design og fargealternativer gjør at gutten og jenta vil ha ett av disse møblene i soverommet deres.

I rom for tenåringer er en enkelmetall seng veldig populær. Interessant design, stabil og holdbar ramme og moderne design vil introdusere en unik aksent til hvert soverom. Avhengig av valg av tilbehør, for eksempel sengetepper eller puter, kan hver tenåring lage sitt eget lille kongerike med en komfortabel enkeltseng i sentrum. En veldig god løsning, spesielt for små soverom, kan være en enkeltseng med en beholder - takket være denne løsningen får vi ekstra lagringsplass som kan brukes til å skjule sengetøy eller lagre andre mindre brukte gjenstander. For sikker vil hver ung jente like hvite senger med dekorative metallhodeplater eller en enkel og klassisk trestruktur.

Enkeltseng med oppbevaring - funksjonell lagring

Det er verdt å la barnet velge sengen for soverommet sitt. I tilfelle av en guttes soverom, vil en enkelt treseng være en fin løsning. Her, avhengig av dine behov, er det også mulighet for en enkeltseng med klassisk design eller enkeltseng med skuffer . Disse modellene er elsket blant unge foreldre som bare lærer barna sine hvordan man holder orden. Enkeltseng med opbevaring lærer dem kompulsivitet og flid. Minimalistiske design er perfekte for gutter soverom fordi deres universalisme lar deg fritt velge tilbehør. Enkeltseng Med Oppbevaring - sjekk Selly Home-tilbudet!

Tre senger for barn kan holde seg i en naturlig nyanse, eller avhengig av tenåringens preferanser, kan du velge en annen fargesertifisert maling som vil hjelpe til å passe sengen til resten av arrangementet av soverommet. Å velge riktig møbel er et svært viktig øyeblikk. Dette er hovedelementet i hvert soverom, som virkelig bestemmer kvaliteten på vår søvn. Velvalgt og integrert i arrangementet, oppfyller enkeltseng både en estetisk og praktisk funksjon, som garanterer en fredelig og god søvn. Enkeltseng Mål tilbudet inkluderer også unike modeller enkeltseng med ekstra seng, takket være at du ikke vil holde deg på isen når uventede gjester overnatter.

Billig enkeltseng i god kvalitet

Et soverom er vår asyl - et sted hvor vi skal føle oss spesielle, trygge og fredelige. Det er vår oase av fred og avslapning, hvor vi hviler etter en hard dag full av plikter, stress og arbeid. Derfor er det verdt å ta vare på selv den minste detalj, og spesielt, det er verdt å fokusere på det riktige valget av seng. 

pixel