mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Fasjonabel servant bad for moderne interiør

( mengde produkter: 3 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Servant med skap i mobler24

Moderne vasker på badet er utvilsomt nødvendig utstyr for hver av dem. Det er et sanitærelement som brukes hver dag, og det er derfor det er verdt å ta vare på det riktige valget. Elegant, holdbart og moderne baderomsvaske kan ikke bare være praktisk, men kan også være en utmerket dekorasjon på ethvert bad. Tilbudet som er tilgjengelig på nettstedet vårt, beviser at vaskerom på badet kan glede seg over sansene hver dag. Et så bredt utvalg bassenger sørger for at enhver person vil finne noe for seg selv!

Liten servant med skap kan skifte baderom

Å fullføre badet på en elegant og funksjonell måte krever riktig valg av individuelle utstyrsstykker. Vaskene brukes på badet hver dag, så du bør passe på at bruken er behagelig, men også passer stilistisk til hele miljøet.

Enkelhet og klassisk - liten servant

Vasker festet til veggene har mange fordeler - de ser elegante og universelle ut, og i tillegg er monteringen deres ikke komplisert. Under de hengende bassengene kan du stille inn alle gjenstander eller bruke sokler og halvpedestaler for deres estetiske finish. Tilgjengelig i denne kategorien Mini servant er tilgjengelig i mange former og størrelser, slik at deres utvalg best passer dine preferanser. Du vil også være fornøyd med muligheten for å levere kummer med eller uten batterihull.

Dobbel servant eller luksusen du har råd

For personer som bestemmer seg for å installere en vaskeservant, anbefaler vi valg av sokler og halvpedestaler. De fungerer som dekorative braketter som effektivt maskerer elementer fra vanninstallasjonen. Dermed gir de bad servant som henger estetisk utseende og øker den dekorative karakteren til hele miljøet. De er også viktige for holdbarheten til rør og slanger som de skjuler - de beskytter dem mot mekaniske skader.

Servant på benkeplate vokser i popularitet

Badetopper blir mer og mer populære når du designer bad - de gir ekstra plass til å sette opp pleietilbehør, kosmetikk og til og med dekorasjoner. Derfor har vi også forberedt en rekke servanter, hvor du kan velge tjener grevlinger i mange former og farger, samt laget av forskjellige materialer - med et slikt valg av servanter, vil det å arrangere et moderne interiør være en bagatell!

Frittstående servant den mest fasjonable i år

Innehavere av benkeplater på badet kan også velge en annen løsning for montering av servanter. Vasker gir mulighet for montering på en slik måte at den øvre delen av sanitærkeramikk ikke stikker over nivået på benken. Denne metoden reduserer risikoen for å sprute vann rundt i rommet, samt øker komforten under daglige hygieniske aktiviteter.

Underskap til servant ? Sikker!

Å kombinere en servant med et skap er en ekstremt økonomisk løsning. Skapet er et passende hus for elementene i vannsystemet, og gir samtidig muligheten til å lagre forskjellige baderomstilbehør. Møbelvasken har en viktig fordel - den er enkel å passe inn i omgivelsene, fordi det er nok å velge riktig høyde servant og de passende skapfrontene for å komponere hele strukturen med baderomsdekoren. Gjør deg kjent med vårt sortiment og velg en servant som samsvarer med din visjon om å gjøre ferdig leiligheten!

 

pixel