mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Seng Tilbud - Kule Soverom

( mengde produkter: 172 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Du lurer på hvilken seng anbefales?

Sengen er en av de viktigste møblene i huset. Vi bruker senga veldig ofte og veldig mye. Derfor er det viktig å tilbringe nok tid til å velge et riktig seng. Du må være oppmerksom på målene, materialet, rammen og selvfølgelig madrassen. Stilen den ble laget i er også signifikant. Det er også best å velge det praktiske alternativet som er seng med oppbevaring. Vi ønsker å hjelpe deg med å søke etter en seng som passer for deg. Vår bredt seng tilbud vil gjøre det mulig for deg å finne din drømmemodell.

Sengens mål - kjøp seng for mange år

Sengene er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser. La oss starte med disse enkle, med en vanlig sovområde på seng 120x200. Når det kommer til dobbel seng  eller såkalte ekteskapssenger, er de med en størrelse på 160x200 cm, den king size seng, den mest populære. Hvis du ikke er begrenset av det smale rommet og tilhører folk som "vandrer" om natten - ikke vent med og velge stor seng. Hvis du har begrenset plass i soverommet - en god ide vil være enkelt seng  - vanligvis med et soveområde på 90x200 cm. Til tross for sin lille størrelse, er de svært funksjonelle - ofte utstyrt med en  skuffer under seng. Tilhører du høye mennesker? Seng 200x200 vil være behagelig for personer med maksimalt 180 cm høyde. Hvis du trenger enda større seng her kan du finne beste seng laget på en spesiell bestilling.

Ny seng til soverommet ditt skal være laget av materialer av høyeste kvalitet.

Holdbarhet og utholdenhet er avhengig av kvalitet på materiell. Beste seng er selvfølgelig laget av tre. Du finner dem her. Eik er spesielt anbefalt (eik er kjent som et tre som er svært motstandsdyktig mot skade), bøk og furu. Sistnevnte vil være bra for allergikere. Ikke alle vet at de har elektrostatiske egenskaper som hemmer rotasjonen av støv i rommet de ligger i. Du kan også kjøpe en seng laget av MDF. Hvis platen er av god kvalitet, kan sengen også være holdbar og billig. Mange velger polstrede senger, hvis rammer er dekket av naturlig skinn, kunstskinn eller stoff. Vi kan skryte av et stort utvalg av polstrede senger. Du kan enkelt kjøpe seng med gavl i settet.

I dag er sengene i alle fargene tilgjengelige i butikkene. Det vi velger vil avhenge av stilen som skal være i soverommet vårt. For et interiør i kolonialstil, vil en tung seng i en mørk farge være ideell, mens et retro-stylet soverom passer godt til et vintageformet møbel med en rikt dekorert ramme, f.eks. valentine seng. Skandinavisk, minimalistisk eller japansk interiør vil være ideelt for små, lave senger uten hodegjerder. Den vanligste typen er kontinental seng. Hvis du liker nyheter vil du sikkert være interessert i vårt tilbud på Skapsenger [link] som vanligvis kalles seng i skap. Men hvis du utnytter barnas rom - sjekk ut den unike seng med pult som er angitt for romeiere med begrenset plass. Du finner dem i kategorien seng med skrivebord. Kjøper du et sett - betaler du mindre, og du trenger ikke å kaste bort verdifull tid til å finne et matchende skrivebord. Lurer du på hvordan få baby til å sove i egen seng? For de yngste svillerne foreslår vi et unikt bil seng - en modell som vil gjøre at barnet ditt vil sove bare i sin egen seng. Den store fordelen er at hele sett inneholder en skummadrass gratis! Å finne seng til gutterom er ikke et problem - i Selly Home har vi mange modeller dedikert til de yngste mann. Det vil også være mange design som faller inn i smaken av små prinsesser. Bestil den valgte modellen - med et ballerina mønster, en kattunge eller en enhjørning og voila! Baby sove i i egen seng. Tilbud Seng - Finn den perfekte modellen fra Selly Home.

Madrass seng - et sentralt problem

Det finnes ulike typer madrasser tilgjengelig på markedet: vår (bonell type), lomme, latex, elastisk, termoelastisk og futonskum. God seng  er også av riktig madrass. Bonel madrasser er en ting fra framtiden. Foreløpig er de mest anbefalte dem laget av latex, termoelastisk skum eller futons. Like bak dem er madrasser laget av svært elastisk skum og latexer. Vil du være eier av verdens beste seng? Start med å finne den perfekte madrassen.

Sengebunn med ben - velg riktig

Ikke alle vet at komforten i søvnen vår er sterkt påvirket ikke bare av madrassen, men også rammen den ligger på. Du kan finne komplette sett i alle størrelser. Den mest valgte er sengebunn 120 cm. Den billigste løsningen er å fylle rammen fullstendig med et møbeltavle. Dessverre er det også minst behagelig for en mann som sover på en slik seng. Det er mye bedre å velge en ramme laget av tre og tilkoblede striper, som er litt bøyd. Når du bestemmer deg for denne typen ramme, er det nødvendig å ta hensyn til tykkelsen av slatavstanden. Avstanden skal være så liten som mulig og lamellene så mye som mulig. Jo mer fleksibel slats, desto bedre. Den siste hit er regulerbar sengebunn som også er i vårt sortiment. 

pixel