mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sideskap bad

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Hvorfor vil jeg bry meg bade skap ?

Hvis du ønsker å få plass til toalettutstyr, rengjøringsprodukter og kosmetikk, bør du planlegge bruken av baderomsmøbler perfekt. Liten størrelse trenger ikke å være et problem, fordi skap på bad integrert i prosjektet, er i stand til å passe til de fleste av produktene. Badet skal være behagelig for alle leietakere og gjester. Dette er et ekstremt viktig sted i alles liv. Sørg for å ta på påviste løsninger som vil sikre maksimal tilfredshet. Oppgaven til butikkens mannskap er å tilby et utvalg som tilfredsstiller forventningene til krevende personer. Vi har forberedt sideskap til badet med en variert finish og ukonvensjonelle former og størrelser.

Bad skap drømmer

Baderomsmøbler kan endre utseendet på hele badet. Under investeringen må du vurdere stilen på etterbehandlingen, størrelsen på rommet og funksjonaliteten som tilbys. Badet må være både komfortabelt og sikkert. Avhengig av kundenes evner, presenterer vi modeller fra 40 til 90 cm brede. Vi tilbyr både minimalistisk og rik dekorasjon i varme, kule, dempede eller dristige farger.

Skap til bad av designere

Kreativitet er den viktigste egenskapen til en god spesialist innen interiørdesign. Bad som ligger i boligblokker har vanligvis begrenset plass, som bør brukes på en rimelig måte. Det er verdt å nå til høye og smale stolper, med mange hyller. Utskillelse av kosmetikk vil tillate deg å opprettholde den maksimale orden på badet. Dette er et ekstremt viktig aspekt hvis overflaten er liten, fordi ethvert kaos kan gjøre det visuelle rommet mindre. Baderomsskap opptar stillingen liten plass, men du kan komfortabelt ordne kosmetikk, kjøkkenutstyr og pleieprodukter. Takket være dette vil du holde orden i eiendommen din, noe som er veldig viktig med en liten brukbar plass.

 

pixel