mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Høyskap bad - bredt tilbud, attraktive priser!

( mengde produkter: 4 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Høyskap vaskerom det er ikke bare på badet

Baderomsstolpen er et produkt som er ideelt som et "fyllstoff" av tomt mellomrom mellom møbler ikke bare på badet ditt, men også på vaskerommet. Baderomsstolper brukes også veldig ofte i små, høye bad på grunn av høyden og muligheten for å utvikle en liten plass. Svært ofte er det optimale stedet for en badstang et hjørne der ingenting annet kan passe. Høyskap til vaskerom vil tjene deg som lagring for pulver, skyllevæske.
Søylen er ikke bare et funksjonelt og funksjonelt produkt, men også et interessant og originalt element i baderomsoppstillingen. De siste årene er badeposter tilgjengelige i forskjellige stilistiske, størrelses- og fargevarianter. Barer i rødt og svart er veldig fasjonable, noe som gir liv i interiøret, gir det et elegant utseende og passer perfekt sammen med krombehandlingselementene.

Høyskap til bad er grunnlaget

Baderomsstolpe er et av de grunnleggende produktene som bør være på badet ditt. Et postkabinett på badet er et dekorativt element i moderne rom. Bak valget av et produkt som et baderomsskap, taler baren for både funksjonelle og estetiske ordninger. Baderomsinnlegget kommer i mange varianter, som lar deg velge den beste versjonen tilpasset dine preferanser. Det omfattende utvalget av butikken vår vil hjelpe deg med å velge det perfekte produktet til badet ditt.
En moderne baderom brukes i økende grad som et uavhengig skap. Brukere legger villig til et badepost som henger i en minimalistisk versjon på badet. Baderomsmøbler, inkludert stående baderomsstenger, er laget av materialer som er motstandsdyktige mot fuktighet, slik at overflaten deres ikke bukker ut og ikke deformeres under påvirkning av fuktighet, selv om badet brukes ofte.

Høyskap baderom i mobler24-tilbudet

Søylene er funksjonelle skap beregnet for bruk på bad. Takket være deres langsgående form, kan du passe dem inn i gapet mellom veggen og vasken eller på et annet trangt sted. Slike møbler har ofte en betydelig høyde, takket være hvilke det skaper en stor plass for oppbevaring av gjenstander, samtidig som den ikke tar mye plass på gulvet - derfor fungerer den perfekt i rom med liten størrelse.
Stolpene er tilgjengelige i mange utførelser - du kan velge et enkelt skap med en dør, en modell utstyrt med skuffer, åpne hyller og til og med med glassert display. Rikheten på mønstre og farger gjør at stolpene passer perfekt til fargene på vegger og andre elementer av utstyr. mobler24 vet hvor viktig det er å bruke et godt bad, og det er grunnen til at den har forberedt et bredt spekter av denne typen møbler.

Vaskemaskin i høyskap ? Sikker!

Du kan velge mellom et bredt utvalg av søyler som vil diversifisere badet ditt og gi det en elegant og original karakter. Hvite Aria- eller Ibiza-innlegg passer perfekt sammen med minimalistisk interiør. En 30 cm badstolpe vil fungere i moderne klima av interiørdesign. Fordelen med denne typen utstyr er en høy ytelsesstandard. Høyskap bad hvit høyglans er en garanti for moderne design på badet ditt. Ta dem med i betraktningen hvis du tilhører elskere av økonomisk og stilig interiør.

Bad høyskap og praktisk anvendelse

Brooklyn badstang tilhører møblene som vil dekorere og fungere på badet ditt. Den kommer også i hvitt, som passer til ethvert arrangement som brukes, og det romslige interiøret har plass til kosmetikk, håndklær, rengjøringsprodukter og vaskemidler. Produktets matte overflate er enkel å rengjøre. I settet, bortsett fra møblene, finner du holdere og to veggfester. Baderomsstolpen 40 cm er enkel å montere, har en rolig husfunksjon og er tilgjengelig i en elegant hvit farge. Sponplaten sikrer holdbarhet og holdbarhet i bruk.

Baderomsskap høyskap i en moderne og klassisk versjon

Selv de mest krevende kunder vil finne produkter skreddersydd til deres preferanser hos mobler24. Hvis du verdsetter en tidløs klassisk, vil romantiske og retro lave skap være det beste valget for deg. Hvit og fasjonabel wenge vil gi rommet ditt et elegant utseende og estetikk av klassikere og vintage. Produktet er laget av lakkert tre, som gjør at det skiller seg ut med holdbarhet og motstand mot fuktighet. Møblene passer perfekt til de fleste møbler og baderomsutstyr. For fans av modernitet har vi tildelt høye hyller, takket være hvilken du vil kontrollere ordren på badet ditt. Industridesign harmoniserer best med loftstilen. I åpne hyller kan du enkelt finne din favoritt parfyme og hjemmetekstiler.

Høyskap bad til salgs - billig og pålitelig i vår nettbutikk

Den moderne designen av våre produkter er preget av Lena baderomsskap. Innlegget var laget av et laminert brett i rødt med høy glans. Skapet har praktiske og elegante metallhåndtak dekket med et lag krom, noe som gjør det motstandsdyktig mot korrosjon. Takket være det stille lukkesystemet, fungerer døren lydløst. Utvalget inkluderer også innlegg i en annen farge. Innlegget passer perfekt til andre møbler, det er moderne og ergonomisk. Energirødt vil gi badet ditt en unik atmosfære.

pixel