mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kontinentalseng Tilbud

( mengde produkter: 38 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Kontinental senger - et vanskelig valg

Når du begynner å lete etter en passende seng, oppstår spørsmålet ofte: en kontinental eller vanlig seng? Polstret eller tre? Eller kanskje metall? Valget er ikke enkelt, spesielt hvis du ikke har bestemte forventninger ennå. Vi tror imidlertid at gjennom dette innlegget vil vi hjelpe deg å fjerne dine tvil.

Du finner Astana seng HER

Kontinentalseng test

Blant brukerne av kontinentalsenger, er det en oppfatning at de er svært massive. Det er resultatet av deres konstruksjon. Den består av: tre nedre bryst på bena, innsats av bonell eller lommer og toppmadrass. Stoffet dekker det, så det er ikke synlig. Et karakteristisk trekk ved denne typen møbler er det polstrede hodegjerde, noe som gir dem en ekstraordinær eleganse, og gir deg komfort mens du leser eller ser på TV. Denne typen seng er også preget av høyden. Den kontinentale sengen er høyere enn den tradisjonelle ekvivalenten. Soveområdet er ca. 60-70 cm over gulvet. Det er mye enklere for folk med problemer med ryggen eller å gå. Denne høyden gjør det lett å komme seg opp. Kontinental senger har tre størrelser: 140x200, 160x200, 180x200. På grunn av deres dimensjoner vil de jobbe i romslige og høye soverom.

Du finner Diego seng HER

Seng kontinental med container

Bed fundament - brystet - er utstyrt med beholdere for sengetøy. Dette er en annen praktisk funksjon i denne møbler. Hvis du har en kontinental seng, trenger du ikke bekymre deg for at du ikke finner et passende sted for en dyne, en pute eller et ark. Jeg Mobler 24 online butikk finner du mange billige kontinentalsenger . En kontinental seng med skuffer sparer deg ikke bare mye plass, men gjør også sengetøy alltid til stede.

Du finner Sultan seng HER

Boxspring bett til hotell?

Denne typen seng kan ofte finnes under uttrykket hotellsenger. Dette skyldes at de ofte brukes på hoteller og gjestehus. Det forårsaker sannsynligvis deres unike design og funksjonalitet. De er ikke bare store, men også veldig praktiske. De spiller mange roller - det viktigste er selvfølgelig den sovende funksjonen, men takket være det høye hodegjerde, kan du enkelt lese et magasin eller en bok, eller se favorittserien din. I tillegg krever de nevnte sengene ikke komplisert rengjøring og tillater luft å passere godt gjennom. Kontinental senger er også ofte sett i amerikanske filmer. De er et uvurderlig element.

Du finner Milos seng HER

Kontinental seng tilbud

Kontinental senger, også kjent som hotellrom, er ekstremt komfortable og elegante soverom. De kombinerer komfort og herlig utseende. Som produsent av kontinentalsenger legger vi stor vekt på kvaliteten på våre produkter. Både møbeltrekk, ramme og madrasser er såkalte "hylle" -materialer. Vi legger også stor vekt på å gi våre kunder høyeste kvalitet på tjenestene. Vi inviterer deg til å bli kjent med tilbudet, og hvis du har spørsmål, også å kontakte oss. 

pixel