mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Firkantet spisebord

( mengde produkter: 1 )
Filter: farge

Hva er lurt å vite før en kjøper et firkantet spisebord ?

Setter du pris på komfort hjemme? Er hverdagskomfort viktig for deg? I så fall har du sikkert mange funksjonelle og praktiske møbler i leiligheten din. Slike møbler som ikke bare er en dekorasjon av leiligheten, men også er nødvendig og komfortabel å bruke. Slike møbler er en del av boliginnredning. Det er disse som gir oss komfort mens vi er i arbeid, leser og hviler. Det er møbler som på en gangske enkel måta bidrar til at du har en vellyket opplevelse av å ta de i bruk. Blant de møblene som vi bruker mest er en firkantet spisebord. Det er absolutt et møbel som er kjent i vår historie i århundrer. Den praktiske, geniale formen imponerer ganske enkelt. Firkantet spisebord avhengig av behovene våre kan endre formen ved at vi bretter den ut eller inn. Når vi ikke vil at det skal ta for mye plass, kan det brettes enkelt inn. Og igjen når vi arrangerer et selskap eller har et familiemøte og vi trenger mer plass så bretter vi ut et firkantet spisebord. Det er derfor den er en veldig praktisk og nyttig del av vår møbelinnredning. Men hvilket firkantet spisebord bør du velge? Hva er viktig for deg ? Skal bordet være brukervennlig eller se fantastisk ut ? Eller begge deler ? Et firkantet spisebord kan også se veldig modern og interessant ut.

Du finner et vakkert og solid firkantet bord i vår nettbutikk at Selly Home. Vi har mange gode varianter av disse møbler som er så smart konstruert. De skiller seg ut ved at har dennne klassiske og ukompliserte formen. Et firkantet spisebord finnes i diverse stiler der utseende kan være fra den myke til moderne og maskuline.

Firkantet bord og fargen på innredning.

For de som foretrekker uvanlig innredning tilbyr vi firkantet bord i mange fargevarianter. Fresh grønn topp, rød, elegant lilla eller oransje er en enkel måte å gi det lille ekstra til for å gi et nytt look. Firkantet bord laget av vakkert tre som aldri går ut av mote, velger vi som oftest til våre stuer eller spiserom. Vi tilbyr også firkantet bord der diverse materialer settes sammen. For eksempel et bord med hvit base og en mørk tretopp kan være hovedattraksjonen til et modern og innovativt designinteriør. Vår firkantet bord er en garanti for høy kvalitet. Dette bordet ble laget med omhu og med fokus på selv de minste detaljene. De er holdbare og stabile noe som vil tilfredsstille selv de aller krevende kjøpere.
Hvis du ikke har et kvadratisk spisebord hjemme ennå, er ingenting tapt. Oppdag hvor stort utvalg vi har av de brettbare firkantede bordene våre. Vi er sikre på at du vil finne kvadratisk spisebord som passer for dine behov matcher din stil.

Kvadratisk spiseborder veldig praktisk å bruke. Du kan finne et bredt utvalg av bord med firkantet topp i nettbutikken Selly Home. Vi har mange interessante og moderne modeller av disse funksjonelle møblene. Du finner blant andre kvadratisk spisebord som er enget for allergikere. Disse produktene presenterer seg pent i tre, moderne og ripebestandig laminerte plater. Vi tilbyr produkter av herdet glass av høy kvalitet eller slitesterk rustfritt stål. Solide og gode bord laget av råvarer av høy kvalitet er en garanti for din tilfredshet. Kvadratisk spisebord er en god ide, ikke bare for en typisk boligrom, men også for et kontor- og kommersielle formål.

Hvilket firkantet spisebord ville passe deg best?

Et helt vanlig bord med firkantet topp er et møbel med stort designpotensial. Det er absolutt et av de viktigste eller aller viktigste møblene i hele rommet. Den er så original og innovativ at ved å endre et bord kan du egentlig på en enkel måte endre hele innredning og stil. I vårt tilbud vil du finne firkantet spisebord som passer både til moderne rom, så vel som de klassiske. Alle modeller har nøye gjennomtenkt design som skpaper en smakfull innredning. I vår butikk kan du enkelt velge et solid og genialt design firkantet spisebord for barn- og ungdomsrom. Andre modeller er har en sterk konstruksjon og egner seg til spiserom og stuer.

Firkantet spisebord vil passe perfekt i en funksjonell og stillig restaurant eller kafé, samt et konferanserom. Firkantet spisebord i mindre størrelser kan også være praktisk å ha på kontoret, resepsjonen eller venterommet. Det er tross alt et uuvurderlig del av innrending som kan tas i bruk på mange områder. Det er verdt å huske på når du dekorerer hjem og arbeidsplasser. Et møbelskap populært i århundrer firkantet spisebord møbler som aldri vil gå av moten. Det er et tidløst element i interiørdesignen i våre leiligheter, og det er derfor det er verdt å ha det i en solid og stillig utgave i vår innredningen.

pixel