mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Rustikk stil

( mengde produkter: 16 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Lag din drøm rustikk interiør

Hvis du drømmer om å komme tilbake til den naturlige enkelheten i et tradisjonelt landsted, legg deg selv i en rustikk stil. Og vær ikke oppmerksom på det faktum at du bor midt i byen, fordi rustikk komfort kan lett oppnås under alle forhold. Se hvordan du på en enkel og effektiv måte kan skjelne på ditt sted fullt av varme og kjennskap. Vi anbefaler deg å dekorere et hus i rustikk stil, og vise vakre interiør i en landlig stil.

Rustikk stil - ingenting vanskelig!

Liker du tradisjonell rustikk interiør og ønsker å overføre atmosfæren til leiligheten din i byen?  Rustikk definisjon passer perfekt til denne situasjonen. Ikke bekymre deg for den oppfatningen at denne typen design kun fungerer i ekte landhus utenfor byen. Vi anbefaler hvordan du kan "trekke" fra det som er det mest interessante og vakreste. Rustikk Møbler - finn den perfekte modellen med mobler24!

Rustikk interiør nettbutikk SH

Navnet på stilen kommer fra det engelske ordet "rustikk", som betyr "landlig" eller "kjent". I Norway er denne konvensjonen forbundet med innredningen av gamle hytter og edle herskapshus, men essensen av stilen er formet utenlands. I USA, like etter etableringen av et nytt land, uavhengig av Storbritannia, begynte flere og flere tremøbler å bli laget - laget av det som var til stede, med naturlige sprekker og mangler. I dag er tre i denne versjonen grunnlaget for interiøret i en rustikk stil. Dette går hånd i hånd med kjærligheten til tradisjonelt håndverk, spesielt i tilbehør: tekstiler, keramikk, kjøkkenutstyr.

Rustikk kjøkken

Lurer du på hvor koselig og smakfullt dekorere spisestuen i en rustikk stil? Ønsker du å skape en unik atmosfære og overraske gjestene? Vi har det travelt! En flott samling av møbler for denne typen interiør er Senso og Maximo samlingen. Gamle møbler laget av rustikk eik i en ødelagt, varm skygge av hvitt med elementer av naturlig trefarger harmoniserer perfekt med veggene i forskjellige nyanser av lilla, spesielt de som faller i nyanser av lyng (som vi anbefaler å bruke som dekorative planter, potted de vil fungere godt som og tørket i en vase). For å matche stilen på veggene med den som brukes i møblene, anbefaler vi å gni fargene som brukes på veggene med minst tre litt forskjellige nyanser. Takket være denne behandlingen får vi en fantastisk attraktiv effekt som understreker det unike interiøret og den rustikke karakteren. Du kan også bruke noen av møblerfargene (brune eller hvite) for gniddlagene.

rustikk spisestue fra Senso-samlingen, anbefaler vi deg å sette opp stoler fra denne samlingen. En interessant løsning kan være innstillingen av benken på en side rustikk spisebord (spesielt hvis den ene siden står nær veggen, og det er vanskelig å flytte stolene) og stolene på den andre. Plock opp til rustikk bord vi anbefaler å velge i forhold til veggene på veggen - en brutt violett fungerer perfekt. Bestikk med treelementer (eller stilisert på tre) vil sammen spille med servise og interiørklima. Rustikk Stil - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Rustikk møbler i stua

Arrangere rustikk stue i en gitt stil, selvfølgelig, du kan ikke glemme resten av rommet. Hvis en kjøkkenkrok er koblet til den rustikke stuen, må hele ordnes harmonisk. Enhet er begunstiget av samme gulvbelegg - for eksempel lyse keramiske "boards". Fliser med utseendet på hvitt murstein som en kameleon tilpasser seg forskjellige stilarter og avhengig av konteksten de finner seg i, vil de skape både moderne og idyllisk innredning. Rustikk sofabord komplett med bord - hvorfor ikke! I mobler24 finner du matchende sett som Maximo eller Senso. Etter bordene er det verdt å revurdere spørsmålet om å organisere "tv-rom" -rommet. I vårt tilbud finner du rustikk tv benk i rustikk stil. Valget av en stilig, matchende kommode gjenstår. Disse møblene trekker inspirasjon fra provençalsk og skandinavisk design, samt fra engelskmotiver. I mobler24 finner du mange forskjellige rustikk kommode til attraktive priser.

Interiør rustikk i soverommet

Den rustikke stilen erobrer verden. Og soverommet er et av de rommene hvor det fungerer briljant. Den rustikke stilen har mange ansikter: elementer fra naturen, litt vintage, shabby chic, girlish romantikk, og til og med minimalisme, som sjelden er forbundet med. Hvordan kan du kort beskrive et rustikk soverom? Det viktigste er basen, og dermed gulvene og veggene, som utvilsomt regjerer tre - heller i naturlig farge, selv om det er ivrig malt hvit og eldre. En liten pels, grille (denne sesongen kommer tilbake til favør), kombinert med lette og luftige materialer. Ikke glem om nattbord rustikk montert til resten - et must-ha for bookworms. Steinen fungerer bra, og i hvert soverom i denne stilen kan du se vintageobjekter.

 

pixel