mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Vitrineskap

( mengde produkter: 46 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Glass skap for leiligheten din

Vitrineskap er hovedsakelig assosiert med rikt dekorert interiør, som viser eleganse og tidløshet. Moderne produserte modeller har tilegnet seg kjennetegn ved modernitet - i tillegg til høy estetikk er de fullt ut funksjonelle. Dette er ekstremt praktiske møbler der du kan lagre vakkert dekorert porselen, smykkestativ og familiebilder. Den glassfylte stuen skal ikke miste funksjonaliteten.


Vitrineskap - de beste tilbudene på Mobler24!

Butikkens tilbud inkluderer vitrineskap i glass, som er nødvendige utstyrsutstyr for å vise alle suvenirer, servise eller familiegjenstander. Vitrineskap for stuen finnes i mange bredder og høyder, slik at du kan kjøpe et møbel som passer perfekt til den andre, så vel som den plassen som er beregnet på det. Moderne glass skap inntar et representativt sted i spiserom og stuer, som fortryller sin edle form som tilfører det valgte rommet aspektet av luksus og eleganse. Takket være disse tidløse skjemaene vil vi kunne vise alle hjemmeskattene våre.


Hengende vitrineskap

Vi tilbyr hengende vitrineskap som er preget av muligheten til å kombinere individuelle elementer for å skape en unik design. På grunn av denne egenskapen kan hengende vitrineskap henges i alle høyder, kombineres i sett eller brukes som et enkelt møbel. De er laget av forskjellige materialer, oftest trebaserte, de kan inneholde skuffer, hyller eller skap, eller de kan også være en slags hengende hyller.


En vitrineskap er et godt valg!

Den vitrineskap passer ideelt til kjøkkenområdet - ikke bare forstørrer interiøret visuelt, men tilfører også den ønskede lettheten og friskheten til bygningen. Det er verdt å huske at glass i fasjonable kjøkken har sluttet å fungere bare som et tillegg, det er et materiale som fyller hele overflatene på skapfronter og vitrineskap. Gjennomsiktig glass er kombinert med tre eller metall, vanligvis i form av matt sort.

For moderne stuer og kjøkken anbefaler vi sterkt trevitrine med glassvinduer - den relativt massive sokkelen gjør at møblene ikke vil stikke seg ut fra andre elementer i møblene, i tillegg til at de får soliditet og holdbarhet. I klassisk eller retro-stil interiør er det verdt å vurdere visningsvesker med bøyd ben - den lette designen passer perfekt til den sterkt innglassede fronten.

Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet fra vår butikk - billige glass skap som passer perfekt til leilighetene dine!

pixel