mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kjøkkenbord

( mengde produkter: 67 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Spisebord: Hvordan velge et spisebord og hvor skal den stå

Spisebord - hvordan å ordne det i interiøret? Og mer generelt, hvordan å dekorere spisestuen - skal det være i stuen, eller kanskje det blir bedre å ha spisestuen på kjøkkenet? Både valg av spisebord og enhet er avhengig av størrelse og form av rommet, antall husstandsmedlemmer og belysning. Vi anbefaler å dekorere en spisestue som vil være komfortabel og funksjonell. Spisestue værende i stuen blir et festlig sted. På et slikt spisebord setter vi gjester og gir høytidelige mottakelser. Derfor må du sørge for at bord og stoler i spisestuen i stuen er tilstrekkelig dekorative og passer inn i resten av interiøret. Når du utretter spisestuen, bør du vurdere lampen over spisebordet . Vi trenger ikke å nevne hvordan belysningen spiller en stor rolle. Den rette innstillingen av lampen og den rette avstanden fra bordet - dette er alle problemene som er verdt å tilbringe en stund. Hvor stor lampe over spisebord ? Velg en av en direkte proporsjonal størrelse til størrelsen på benken. Hvis dette er veldig stort, bør du vurdere å kjøpe 2-3 artikler. Hvor høy skal lampe henge over spisebord? Den beste 1,5 m over toppen. Vi bør sørge for at lyset faller direkte på bordet i en slik vinkel at det ikke gjør oss vondt i øynene under måltidet. 

Hvilken tabellform skal jeg velge for spisestuen? 

Selvfølgelig vil den mest universelle være spisebord uttrekbart, hvis overflate kan endres avhengig av behovene. Men det krever nok plass. Husk at for et komfortabelt uttrekbart spisebord med stoler for åtte personer, trenger du ca 12 m². Det skal være minst 60 cm unna veggene og møblene slik at det lett kan gå rundt. Det er verdt å vurdere hvor langt spisebord vi trenger. Med denne informasjonen blir det lettere for oss å bestemme formene på møblene. Det Rundt spisebord tar opp optisk mindre plass enn den brettede. Det ser bra ut midt i rommet - verre i hjørnet. I tillegg er fordelene med spisebord rundt delingen av steder, noe som gjør dem alle likeverdige. Det er en grunn at rundt spisebord er den hyppigst valgte formen på spisebordet. I vårt tilbud finner du også ekstremt funksjonell rundt spisebord med uttrekkOvalt spisebord - en form som er verdt din oppmerksomhet. Et rektangulært bord er mer universal enn et rundbord. Det kan like godt plasseres i hjørnet av rommet og i midten. Steder på det rektangulære bordet er imidlertid ikke like, og skarpe kanter forstyrrer å vandre rundt den.

Hvor mange cm pr person spisebord

Et interessant forslag kan være et avlangt bord med avrundede hjørner, for eksempel elliptiske. Strømlinjeformet form - forekommer i en tradisjonell og moderne versjon - blir mer interessant, og mangel på skarpe kanter - mer praktisk. Lite spisebord anbefaler til romlig begrenset spisestue. Mindre modeller har ofte den praktiske funksjonen til en sammenleggbar bordplate. Hvis du tilhører lykkelige eiere av en stor stue, kan du velge et stor spisebord .

Hvilken farge på spisebord

Velger et spisebord, vi har et valg av materiale som møbler er laget av. Vi kan velge mellom tre-, metall-, glass- og plastbord. Når du velger et bord, bør vi være spesielt oppmerksom på bordplaten. Lite Spisebord – sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Spisebord med stein topp. Den som har en hard og glatt overflate, er motstandsdyktig mot fukt og riper, og fremfor alt er det lett å rengjøre. Bestemme på en steinbenkeplate garanterer vi at den er veldig holdbar, men tung og ganske dyr. I mindre interiør vil det imidlertid se for tungt og massivt. Spisebord eik - perfekt bordplaten? Etter å ha kjøpt en tre benkeplate til spisebordet, kan vi lett forny og male etter en tid. Men typen av tre er viktig her. Bordplaten av mykt tre, som furu, vil være følsomt for riper og påvirkninger. Spisebord med laminert topp. Men det er ikke alt! Når du velger materialet til bordplaten, har vi også valg av laminerte topper som er motstandsdyktige mot flekker og høy temperatur. Imidlertid vil keramiske fliser toppen være følsomme for påvirkninger. På slutten er vi igjen med en herdet glassplate som lett blir skitten, men det er også lett å vaske. Dens ulempe er den høye prisen. Hvis du tilhører folk som sjelden utveksler møbler, er du sikkert på utkikk etter en modell som vil tjene deg i lang tid, en som ikke går ut av mote og ikke vil bli ødelagt etter noen år. Da blir det perfekte valget å kjøpe en svart spisebord . Den universelle fargen garanterer suksess - den passer perfekt sammen uansett fargene på veggene, tilleggene. En lignende eiendel er preget av hvitt spisebord Eller kanskje du leter etter noe mer "fancy"? Et bord som er minneverdig, blir stadig gjenstand for henvendelser fra gjester? Kanskje du vil prøve marmor spisebord . Siden i fjor er trenden i marmormønsteret fortsatt besøkt i kataloger. Betong spisebord , årets trend er sikkert i moderne interiør. Det ser bra ut i firmaet med tremøbler eller stålmalt svart. Monter spisebord stoler. Når du velger spisestue, må vi huske borddesign og vice versa. Et moderne bord komplett med klassiske stoler ville se komisk ut. Hvis du har et problem med å velge de riktige stolene - velg klar sett spisebord med stoler. Et utmerket alternativ til stoler vil være... benker! Ja, trenden med å bli med i benkene med spisebordet er fortsatt gyldig. Et eksempel på en vellykket forbindelse er MAXIMO-settet som du kan kjøpe hos Selly Home. Denne stilen vil fungere i et hvilket som helst loft, industrielt interiør. Slettvoll Spisebord - finn den perfekte modellen med Selly Home! 

Sofa til spisebord - skape det perfekte settet 

I sortimentet Selly Home finner du mange polstrede møbler. Det brede spekteret gjør at valget av sofaen ikke er et problem. Den enorme fargene og stoffene med en rekke teksturer gir oss muligheten til å designe et ideelt møbel. Sofaene finner du HER

 

pixel