mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bokhyller

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Bokhyller for ditt interiør

Stue, soverom, gang og til og med kjøkken - overalt vil det være plass til en ny bokhylle som kombinerer nytte og estetikk. Ditt eget hjemmebibliotek er drømmen for de som ikke kan se verden utenfor bøker. Rollen til disse møblene er å få orden og litt friskhet til interiøret. Funksjonelle hyller vil hjelpe oss å skjule unødvendige ting i romslige og dype skuffer. I tilbudet vårt finner du moderne, klassiske, minimalistiske hyller for ungdom og stuer. Et bredt utvalg lar deg enkelt matche denne perfekte bokhylla og kombinere den med annet utstyr. Deres tilstedeværelse vil få deg til å føle et sus av kreativ oppfinnsomhet - omgitt av bøker vil du føle energi, men også indre ro.


Bokhylle - funksjonell dekorasjon

Hyller finner du i alle rom, og vi kan legge nesten hva som helst på det. En gang var hans primære oppgave å lagre bøker, men i dag plasserer han også CD-plater, elektronisk utstyr, kjøkkenutstyr og kosmetikk. Hvis det skal ordnes ting på sokkelen som diversifiserer interiøret og gir det kos, er det verdt å velge en åpen hylle. På den kan vi vise tingene vi ønsker å vise. Imidlertid er dokumenter, private gjenstander eller klær ikke egnet til presentasjon hver dag, så du bør gjemme dem bak dørene på en trebokhylle, hvis utforming derimot gjør at møblene skjuler gjenstander med lav estetisk verdi for å dekorere rommet.


Skandinavisk bokhyller

Et ekstremt interessant utstyr som gir ubegrensede arrangementalternativer vil være en skandinavisk bokhylle. Hovedtrekket i slike møbler er et sterkt forhold til naturen, som taler for minimalisme og enkelhet i form. De lyse veggene i rommet, trehyller i tre og arrangementets funksjonalitet understreker det naturlige i stilen de er laget i. Praktiske og funksjonelle møbler, så vel som tilbehør, gjør at leiligheten føles som harmoni. Ekspressive mønstre i en geometrisk form understreker sterkt karakteren til den skandinaviske stilen. Vi oppfordrer deg til å dra nytte av tilbudet vårt!

pixel