mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrasser Tilbud - Senge Madrasser

( mengde produkter: 58 )
Soveplass [cm]
Pris
-

En god natts søvn starter med en godt tilpasset madrass

Søvn er svært viktig for å kunne fungere godt i hverdagen. Dessverre er det mange om sliter med søvn og madrassen kan være en grunn. Det er svært viktig å finne en madrass som passer for deg og ikke minst, den må byttes ut med jevne mellomrom. En madrass er ikke ment å vare i 30 år, den må byttes ut så kroppen får den rette støtten og søvnen blir optimal.

Når bør du kjøpe ny madrass?

 Madrassens levetid vil variere sterkt fra merke til merke og avhengig av bruk. Derfor er det vanskelig å gi et konkret svar på når du bør vurdere å bytte ut madrassen hjemme.  Ofte er det vanskelig å selv kjenne på kroppen når du bør bytte madrass.

Et viktig tegn på at du bør begynne å se etter tilbud på madrasser er at du føler at søvnkvaliteten blir dårligere.  Det er ikke alltid sengen er årsaken, men det kan være lurt å sjekke den først.

 

Her er noen tips for hvordan du sjekker din madrass:

  • Ta av lankenet og se på sengen.

  • Er det groper i overmadrassen som passer med liggestillingen din?

  • Ta av overmadrassen og se på madrassen din. Før hånden bestemt over toppen og kjenn etter om den er like fast over hele.

  • Lukt på madrassen, den skal ikke lukte noe spesielt.

 

I noen tilfeller holder det å bytte overmadrass, men ofte er det på tide å kjøpe ny madrass.  

Hva bør du se etter når du skal kjøpe madrass?

 

Vi her hos Mobler 24 vet at hvile er viktig. Derfor har vi tatt inn et bredt utvalg av madrasser, både i forhold til pris og materialer. Alle våre produkter er godt beskrevet, med både bilde og tekst som viser detaljene.

Dette gjør det enkelt å handle madrass i nettbutikken.  Du har all nødvendig informasjon som sikrer at du velger et produkt som passer perfekt til ditt behov, en tilpasset madrass. Det som er viktig å tenke på er:

 

  • Fasthet, gjerne flere soner med forskjellig hardhet

  • Høyde

  • Trekk, helst bør dette kunne tas av for å vaskes

  • Materiale (skumgummi, kokosmadrass, polyurethane skum, thermonal skum)

 

Hvilket materiale man velger vil være avhengig av både hva du foretrekker og budsjettet ditt. Billige madrasser kan passe perfekt for ditt behov, så du må ikke velge det dyreste. Vi anbefaler at du sammenligner prisene og material så du får en oversikt over hva som passer deg best. Billige madrasser - Sjekk Mobler 24 - tilbudet!

Takket være de lavere kostnadene knyttet til en nettbutikk, har vi muligheten til å ha flere jevnlige madrass salg. Du vil alltid finne et topp produkt til en god pris hos oss. Frakten er alltid gratis, og vi leverer raskt hjem til deg. 

 

pixel