mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sengeramme - A Møbler Seng

( mengde produkter: 19 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Salg på senger ramme

Forretningsmøter, arbeid til sent, ettermiddagskurs, løping, gå til treningssenteret, gå - vi kan beregne det uten slutt. Alt dette krever fra oss ekstremt store mengder energi. Det er verdt å huske at et sted mellom alle disse aktivitetene, må vi også finne tid til å regenerere. Og hvor bedre å hvile, vil vi få styrke og lade batteriene om ikke mens du sover i en komfortabel seng? Perfekt møblert, funksjonell og gir mulighet til å roe ned et soverom med et sentralt punkt, som er en seng, er alt vi trenger.

Du finner Panama seng HER

Gode senger fra Selly Home

Høykvalitetssenger som sikrer en komfortabel og avslappende søvn er produkter som er tilgjengelige i alle Selly Home salonger. Vårt tilbud inkluderer både klassiske senger og de som kan ordnes med moderne interiør. Et stort antall modeller lar deg velge akkurat sengen, som nøyaktig vil matche selv de mest krevende kundene.
Et godt møblert soverom er imidlertid ikke bare senger. Dette er et helt sett med møbler som bidrar til en god søvn og gir deg muligheten til å lage en garderobe for hver dag. For å gi klærne dine med passende lagringsforhold, trenger du en romslig og funksjonell garderobe. Tilbudet på Selly Home showrooms inkluderer et bredt utvalg av skap og andre møbler av høyeste kvalitet. Et uunnværlig element i hvert godt dekorerte soverom er nattbord. Dette er en viktig del av utstyret, fordi takket være nattbordene øker vi funksjonaliteten til stedet der vi tilbringer lange timer.

Du finner Dallas seng HER

Nattbord er ikke bare et dekorativt element, men også ekstremt praktisk. Plasser dem i soverommet, vi får et ekstra sted for nattlys eller andre små ting som vi alltid vil ha til hånden. I sin tur å kjøpe en seng bør du være oppmerksom på den integrerte delen eller madrassen. Det er kvaliteten på madrassen som bestemmer søvnkomforten, som er det viktigste. Madrasser tilgjengelig i Selly Hjem utstillingslokaler har en rekke konstruksjoner, så det er ekstremt enkelt å velge en madrass som oppfyller alle forventninger til kundene. Salg På Senger i Selly Home. 

Du finner Hector seng HER

Vi oppfordrer deg til å bli kjent med alle de unike møblene som vi har samlet inn i Selly Home-showroom. Det er verdt å merke seg at sengene og nattbordene passer perfekt sammen med krevende interiør, takket være deres mangfold i form av design, størrelse og farge. Vi gir også hjelp og råd til å velge riktig møbler slik at det kan brukes i mange år. 

pixel