mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stoler

( mengde produkter: 72 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Chesterfield stol - en stilig spisestue

Spisestuen er et sted hvor hele familien møter hver dag for å snakke med hverandre og dele planer for dagen. Evnen til å utføre en så viktig funksjon avhenger imidlertid av høy klasse utstyr som består av passende møbler, for eksempel bord og stoler. De er viktige hvis du ønsker å skape uvanlige behagelige forhold for viktige familiesammenkomster. For å opprettholde en riktig kroppsposisjon som bidrar til hvert måltid, bør du velge perfekt formede og ferdige stoler. Du finner dem i våre salons tilbud.

Hay stol til spisestuen?

I fjor førte en stor utvikling av tilbudet til stoler til spisestue og kjøkken. Høye modeller som ligner hokers er spesielt populære. De blir ofte valgt for spisestuen kombinert med kjøkkenet - de ser elegant ut i nærheten av kjøkkenøya. På Selly Home finner du modeller av høye stoler i mange farger og stiler. Design Stoler - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Hva vil du si om velour stol ?

Utvalget av stoffer, med hvilke stolene i spisesalen er polstrede, har også blitt betydelig økt. Noa av modellene i vårt tilbud absorberer ikke spylte væsker og er lett å ta vare på, noe som er en viktig faktor i daglig bruk. Mange av dem er preget av lyshet og muligheten for stabling, takket være de komfortable stolene som tilbys av oss, kan enkelt lagres. Vi tilbyr våre kunder klassiske, designer, moderne, polstrede eller polstrede modeller, med armlener eller uten armlener, i forskjellige kombinasjoner av farger - valget er veldig bredt.

Retro stol? Eller kanskje en moderne stol?

Vi tilbyr elegante og fasjonable stoler, blant annet det er absolutt en modell som vil appellere til deg. Et bredt tilbud gjør det mulig for kunden å finne en drømstol, en som oppfyller alle kravene. Men vår nettbutikk er ikke bare et sted hvor du finner en stilig, solid spisestue med standard høyde. Stoler Spistue - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Hay stol til spisestuen?

Selly Home tilbyr også designer bar hockers og klassiske kjøkkenstoler. Det er også eksklusive lenestoler og klubbseter med høy komfort og brukervennlighet. Deres store fordel er prisen og dens flotte holdning til kvaliteten på møblene. Du vil også finne en sikker  stol barn med godkjenninger og sertifikater. Alle produkter som vår nettbutikk tilbyr, vil vi levere til deg gratis. Vi har mange av modellene i vårt lager for å kunne behandle bestillingene dine så snart som mulig. Takk til oss, din drøm, billige og stilige spisestue kan snart være hjemme. Fargerike, moderne spisesteder kjøpt på Selly Home vil sikkert tjene deg i lang tid. 

pixel