mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Dobbel skyvedør garderobeskap til barn

( mengde produkter: 76 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

En garderobeskap med skyvedør for ethvert interiør

Garderobeskap med skyvedør passer for alle typer rom. Den kan plasseres på soverommet, gangen, barnerommet, så vel som i stua. Det er nok å velge riktig materiale eller mønster, og helhet får en raffinert smak. Dens allsidighet og tidløshet gjør at den garderobeskap med skyvedør passer perfekt inn i ethvert interiør, uansett romtype.

 

Garderobeskap til barn

Å organisere et barnerom er ikke det letteste. Først og fremst er det nødvendig å ta hensyn til at rommet skal brukes av barnet i mange år. Når det gjelder valg av garderober, er det verdt å velge skyvedører for et barnerom som vil tilfredsstille alle kravene til en ung person.

 

En garderobeskap til barn - et møbel som vokser med barnet

En garderobe på et barnerom er et veldig funksjonelt møbel, uten den er noen ganger vanskelig å forestille seg et barns rike. Det er nok å vurdere nøye plassering av den og vi får et møbel som vil løse mange problemer med å lagre ikke bare barneklær, men også leker og sesongartikler. I tillegg vil en gjennomtenkt garderobe vokse med barnet og passe til arrangementet av et barnerom, og videre i et ungdomsrom i mange år.

 

En behagelig garderobeskap til barn

Den første grunnen til at mange velger en garderobeskap med skyvedør er først og fremst bekvemmelighet. En slik garderobe kan utstyres med spjeld som eliminerer støy når den er lukket, og forhindrer også store skader på kantene. En garderobeskap til barn kan utstyres med en ekstra hylle. Takket være dette er alle barnas ting finnes på ett sted, noe som også er viktig for mindre rom der det ikke er plass til en ekstra kommode.

 

Garderobeskap til barn - et kreativt sted for å leke og lære

En garderobeskap til barn er ikke bare et møbel for å holde klær og nødvendige ting. I tillegg er det et perfekt gjemmested under hjemmemoro! Det er også et sted å presentere kunstverk som et barn tar med seg fra barnehagen eller lager hjemme, eller en sone for plakater med idol til favorittband når det gjelder tenåringer.

Perfekt for et slikt minigalleri er ikke bare frontene på garderoben, men også sidene. Takket være dette vil du unngå hull og stikke opp veggene på barnerommet. Bilder som sitter fast i den glidende garderoben kan enkelt og raskt fjernes.

Men en garderobeskap med skyvedør er ikke bare moro. Det er også vitenskap. Når et barn har lett tilgang til hyller og kleshengere, kan barnet pleie til klærne sine, lære å organisere seg, sette alt tilbake på plass. Derfor bør du la barnet delta i sortering av ting, velge og skjule klærne sine på egen hånd, og vise at alt kan ha sin plass og bør legges på plass når det ikke lenger er nødvendig.

 

Fargerike fronter av garderobeskap med skyvedør

En garderobeskap til barn kan dekorere et interiør med forskjellige farger på fronter. Produktene i butikken vår er tilgjengelig i forskjellige farger, takket være at de garderobeskap med skyvedør vil fungere godt i hvert barnas rom. Du kan velge en regnbuefarget garderobe eller velge en garderobe i form av en ensfarget front. Det er mange muligheter. Det eneste problemet for deg vil være hvilken garderobe du skal velge.

 

Garderobeskap med skyvedør - når design er en prioritet

En garderobeskap til barn, selv om det har en enkel form, kan variere stil i et barnerom. Det kan kombineres et laminat som etterligner trekonstruksjonen, samt glatte overflater, f.eks. i hvitt. Et interessant valg er et garderobeskap med skyvedør med en front med blomstermotiv eller bildet av et favorittdyr. Dette er et element som gjør garderoben mer dekorativ, og du trenger ikke flere bilder på veggene.

Ved å velge en garderobeskap med skyvedør kan du justere det til størrelsen på rommet. Det er verdt å merke seg at prisen på skyvedører garderobe som tilbys i butikken vår er uslåelig, og modellene som er tilgjengelige i vårt sortiment er preget av holdbarhet og original design.

 

Garderobeskap med skyvedør - gjør det riktig

En godt planlagt garderobeskap til barn er et møbel i mange år som vokser med barnet og kan dekke hans behov. Hyllene som pleide å brukes til barneklær og leker, kan raskt tilpasses tenåringsklær, dele dem i T-skjorter, langarmede topper, sportsklær, kjoler, bukser, etc. Alt kan ordnes som du synes .

For å øke plassen for klær som henger på den nedre stangen, er det nok å demontere den nedre hyllen som skoene sto på, og dermed få ytterligere noen centimeter. Du kan også fjerne en av de øverste hyllene over stangen og løfte den noen få centimeter opp slik at klærne som henger på den ikke skal ligge på de som henger under.

I stedet for kurver, som ble brukt til maskotter, kan du montere ekstra skuffer til undertøy eller bruke kurver til sportstilbehør som baller, bordtennisracket eller annet. Større sportstilbehør som brukes sesongmessig vil passe perfekt på øverste hylle sammen med vesker, ryggsekker eller en gitar.

En garderobeskap til barn er et multifunksjonelt møbel. Det vil ikke bare lagre klær, men det kan også bli et sted for leker, et gjemmested for barnas hemmeligheter eller et hjemmebibliotek. Derfor er det verdt å gi det den riktige karakteren og utstyre det på en slik måte at den kan kombinere alle disse funksjonene i alle stadier av et barns oppvekst.

pixel