mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap Soverom - Tilbud Garderobeskap

( mengde produkter: 161 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobeskap skyvedør og tilting?

Du bestiller møbler til størrelse og lurer på hva lukkesystemet vil være best? Hva å velge: En hengslet dør til garderoben eller kan den glide? En garderobe med skyvedører er i henhold til de obligatoriske "må" trendene i moderne interiør. En dør med et skyveanlegg vil bli verdsatt spesielt av eiere av leiligheter, hvis bane er relativt smale og avlange rom.
Den utvilsomt fordel med en slik løsning er at vingene ikke opptar ekstra plass ved åpning, som ved hengslede dører. Takket være dette kan vi glemme situasjonen der den frie passasjen fra soverommet til hallen forhindrer garderobeens åpne vinger.

Du finner Aria garderobeskap HER

Garderobeskap med speil - en god ide!

Dette er et møbel som vi vanligvis plasserer på gangen. Norske boliger er vanligvis utformet på en slik måte at de har minst en behagelig fordypning der den modulære garderoben passer. En like populær løsning er arrangementet av en slik garderobe i soverommet. Speilet vil visuelt forstørre rommet optisk.

Du finner Mika IV garderobeskap HER

Garderobeskap hjørneløsning - en modell for små rom.

Vil du dekorere et lite interiør på en omtenksom måte? Ta hensyn til den uvanlige typen garderobeskap - hjørne, som gjør at du bruker maksimal plass i soverommet. Takket være funksjonelle og samtidig romslige hjørne skap fra vårt tilbud, vil det være mye lettere å ta vare på huset.

Hvilken garderobe i hvilket rom? Garderobeskap gjenger - i gangen eller korridoren vil en bedre løsning være en innebygd garderobe. Takket være konstruksjonen vil du bruke hele ledig plass fra gulv til tak. I tillegg gir muligheten for et arrangement av interiøret til våre behov oss muligheten til å kombinere den med et skoskap, en smart skjult lagringsplass og plass til unødvendige ting. Billig Garderobeskap - Sjekk Mobler24 - tilbudet!

Du finner Vivianna garderobeskap HER

Typen av garderobe i soverommet avhenger av størrelsen. Hvis den er stor og du har mye ledig plass der, vil den innebygde garderoben også være en god løsning, fordi det ikke vil overvelde hele rommet, men vil fylle det. Men hvis soverommet ditt er et lite rom, vil det være bedre å sette inn en liten og velskapet garderobe. Dens motstykker kunne dominere rommet, noe som gjør det ubehagelig og tungt.
Hvis du har det samme skapet på det allerede innredede rommet, og det er stort nok til å passe inn i garderoben, blir det en bedre løsning. Som du vet, er hvert centimeter ledig plass i leiligheten til en premie, og den innebygde garderoben gir deg muligheten til å dra full nytte av det. Dette betyr imidlertid ikke at frittstående skap er dårlig og upraktisk. Deres design i dag gjør dem til gode dekorasjoner for fred, og interessante løsninger i dem optimaliserer bruken av dem. 

pixel