mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderober

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobe gang

Garderober og haller er de første tingene vi ser, krysser terskelen til huset vårt, og det er derfor riktig plassering av dette rommet er så viktig. Gangen er et showcase av leiligheten vår, desto vanskeligere er det for enheten, at det vanligvis er et mørkt og smalt rom, og en funksjonell garderobe gjør det mulig for oss å kontrollere søppel og beskytte mot stygt kaos. Garderober og haller kan enkelt arrangeres takket være møbler som tilbys i mobler24 showrooms, blant annet finner vi garderober i ulike størrelser, praktiske paneler og kleshengere, samt speil som optisk forstørrer plassen, noe som er spesielt viktig i små eller smale rom . Garderobe Gang – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Garderobe i gang - hvordan å ordne?

Hvordan arrangere en hall på en funksjonell måte? Hvis vi er eiere av en lang, smal og mørk hallway, ordner dette rommet, husk ikke bare riktig belysning, men også møbler i lyse farger som visuelt forstørr rommet. Innebygde garderober tilgjengelig i våre salonger: StellaGreen og Primo er laget av materialer med lyse farger som eik sonoma eller norsk furu, lyser interiøret og gir dem en original karakter. Innredining Garderobe - finn den perfekte modellen med mobler24!

Garderobe til gang med kleshengere

Praktiske paneler og kleshengere som er innebygd i garderobesettene, gjør at du enkelt kan holde orden i klær og små gjenstander som taster eller små mynter. De heldige som eier større rom, har lett råd til det ekspressive keiserlige settet i en vakker, mørkhudeskygge eller den klassiske P-16 stående hengeren av bøkt bøk og malt svart. Hvilke møbler skal jeg velge for garderoben?

Gang garderobe - kombinert eller enkelt?

I moderne leiligheter har vi oftere råd til garderober og foyer forbundet med hverandre, takket være at vi får ekstra plass til lagring av klær og ubrukte varer hver dag. Men for å holde orden i dem, la oss også ta vare på riktig utstyr for å holde orden på den.

Garderobeløsninger i gangen

En gang er vanligvis en liten plass som krever spesiell oppmerksomhet når du planlegger et arrangement. Vi tilbyr små og store garderober med praktisk interiør designet for daglig bruk, tilpasset alle typer interiør. Utstyrt med kleshengere, stenger og hyller som lagrer ytre klær. Hyller kan brukes til å lagre sko. Diskrete detaljer i form av kromben eller håndtak gjør garderoben ser attraktiv ut og dekorerer interiøret i hallen. Det er viktig for oss at garderoben vil tjene deg best, derfor bruker vi hengsler, guider og feste hyller laget av materialer av høyeste kvalitet. For produksjon av garderober bruker vi laminatplater av høy kvalitet med strukturer som ligner naturlig tre og lakkert i mange farger. I butikken din vil du matche klesskapet, som passer best til dine behov - ikke bare vil det lagre forskjellige klær, men også glede med utseendet.

Garderobeløsning gang - en løsning for deg

Møbler til hallen er en reell utfordring, spesielt for produsenter, fordi det er et rom i hele leiligheten, som egentlig er vanskeligst å ordne. Problemer med arrangementet av hallen oppstår ofte som følge av den lille størrelsen på interiøret og dårlig dagslys. I tillegg spiller hallen en svært viktig rolle - det er denne lille plassen som først hilser våre gjester og er ansvarlig for førsteinntrykket, samt et sted hvor vi lett skal gjemme mange praktiske pyntegjenstander, klær og sko. Derfor er det godt å matche møblene til gangen, for å glede både med sin estetikk og funksjonalitet. Gang, på grunn av sin spesifikke størrelse, som vanligvis er ganske liten, samt på grunn av sin design som en korridor, er et vanskelig sted å forsyne.

Garderobeløsninger entre

Når man ser etter de perfekte møblene til gangen, er det verdt å ta hensyn til noen viktige elementer som vil bidra til å ordne dette interiøret lettere og raskere. Først og fremst bør møbler til hallen være funksjonelle - det betyr at i små skap, som vil spare så mye plass, kan vi enkelt arrangere mange gjenstander av forskjellige størrelser. En av de grunnleggende møblene er skoskap, fordi det er takket være dem at du kan unngå rotet og stygge utsikten over skoene spredt på gulvet og kleshengere. Hvis rommet er smalt og avlangt, velg et lavt skoskap med to eller tre hyller skjult bak døren. Takket være dette får vi nødvendig lagringsplass uten å måtte ta opp mye plass.

Entre oppbevaring - en interessant løsning

En veldig interessant løsning vil også være skoskap med et sete i stedet for toppdisken. Denne ideen er dedikert spesielt til barn og eldre, selv om de faktisk finner sine elskere i hver leilighet. I tilfelle det lave og brede skapet ikke passer, er det verdt å velge høye og smale møbler til gangen. Deres største fordel er at de visuelt vil forstørre interiøret. Skapskapasjer er en flott løsning, fordi i hyllehuset skjult bak døren og skuffene, kan du lagre både sko, hatter og til og med hundebånd. Et speil vil sikkert vise seg å være et nyttig objekt. Takket være å henge speilet på veggen, kan du styre lyset på en flott måte, så vel som å visuelt forstørre rommet, og i tillegg er det verdt å anbefale at det bare er en veldig nyttig ting.

Interiør gang - verdt å vite

Når du planlegger kjøp av møbler til gangen, er det også verdt å ta hensyn til materialene og komponentene de ble laget av. Møbler skal være slitesterke og motstandsdyktige mot skader og riper, og til og med i små mengder vann, som fungerer bra under regnværsdager. Ideelt sett er hallemøbler laget av MDF eller laminert sponplater den perfekte løsningen. Takket være dette kan du enkelt matche farge på møbler til stilen på hele interiøret, så vel som ikke bekymre deg for deres holdbarhet.

 

pixel