mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Spisestue Inspirasjon - Moderne Spisestue

( mengde produkter: 139 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Spisestue Inspirasjon - klar Selly Home sett

Spisestuen er et rom hvor hele familien samles. Og selv om tempoet i livet noen ganger gjør det vanskelig, er det her vi alle møter, spiser måltider sammen, og vi kan kalle det rolig. Dessverre kan ikke hver leilighet eller hus tildeles et eget rom bare for spisestuen, men overalt finner du et rom som vil oppfylle denne oppgaven. Vårt tilbud inkluderer løsninger som vil fungere godt på en større og mindre plass. Hvordan velge et bord, stoler og annet utstyr? Vi vil forsøke å skape den perfekte moderne spisestue .

Spisestue bord - form, størrelse, materiale

Rektangulære tabeller er den mest universelle løsningen. De ser bra ut både i store separate spisestuer, så vel som i små spisesteder, vanligvis funnet mellom kjøkkenet og stuen. Det er åpenbart at området utpekt til spisestuen bestemmer størrelsen på bordet. Det bør imidlertid også justeres til antall personer som spiser måltider sammen hver dag. En veldig god løsning, uavhengig av bordets form, er muligheten til å utfolde den. Tross alt aksepterer vi gjester, arrangerer fester, feirer høytidelig og andre anledninger. Den firkantede formen på bordet ser best ut i små rom eller på et lite område. Runde bord er imidlertid en veldig god løsning både i små og store rom, men med en firkantet form. Hvis spisebordet kommer til å ligge på kjøkkenet, er det verdt å vurdere å kjøpe et bord festet til veggen. Det vil være mulig å kaste det etter et måltid og å skape et større arbeidsrom på denne måten. Det skal også huskes at for alle å trives ved bordet, må han ha til disposisjon ca 60 cm av benkeplaten, slik at han lett kan spise et måltid. Du bør også riktig velge bordhøyde til stolens høyde, selv om dette problemet ikke vil eksistere når du kjøper møbler fra samme samling, fordi designere allerede har tenkt på det. Materialet som bordet skal legges til, må samsvare med stilen der rommet skal innredes. De mest tradisjonelle trebordene passer nesten alle interiør og moderne, og er innredet i en klassisk stil. Tabeller, hvilke topper er laget av glass, bord med metallben ser flott ut i moderne og minimalistiske interiør. Fordi de gir inntrykk av lyse møbler, ser de bra ut i mindre rom, fordi de ikke overvelder det hele.

Spisestue stol - ikke alltid i samme stil

Tilsynelatende ser det ut til at stolene er vanskeligere å velge enn et bord. Dette er imidlertid ikke sant. I tillegg er denne sesongen en mote for stoler i en helt annen stil enn et bord. Dette er imidlertid ingenting. Hvis det er fire stoler i spisesalen, behøver de ikke være det samme. Det er imidlertid ikke lett å velge stoler i forskjellige stiler som vil se bra sammen, derfor følger de fleste de vanlige ordene og velger stoler for stilen på rommet.

Møbelfabrikanter som tilbyr møbler samlinger, kommer også til hjelp, og i hver av dem er det elementer fra en familie som kan kombineres fritt sammen.

Møbelsamlinger - Inspirasjon spisestue

Det er en ekstremt praktisk løsning for alle. Samlingen inkluderer dressers, hyller, bord og stoler i en stil. Alle kan velge noen elementer for spisestuen, for det vil jo mer eller mindre være nødvendig, avhengig av størrelsen på møblert interiør. Så du kan bestemme seg for bord, stoler, kommoder og hyller, eller bare på bordet og stolene. Noen vil trenge dressers selv, mens andre bare vil velge bokhyller. I et ord - "å velge, å farge".

Vårt tilbud inkluderer mer enn 30 samlinger av møbler til spisestuen. Ulike stilarter, forskjellige materialer og farger gjør at mange mennesker finner noe for seg selv. Vi inviterer deg til å bli kjent med våre forslag. Spisestue Inspirasjon i Selly Home - velkommen!

 

 

pixel