mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Små bord - små stuebord

( mengde produkter: 2 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Småbord til stuen og mer ...


Lite salongbord og kaffebord for stuen er en årsak til at møbler har hatt glede av popularitet i mange år. Det er neppe overraskende - de har tross alt en rekke verdier, ikke bare estetiske, men også funksjonelle, som lar deg ordne dem i interiører med forskjellige formål. Fordi du sannsynligvis ikke trodde at stedet for hvitt salongbord bare vil være i salongen? I så fall er det på tide å starte din interiørdesign-fantasi ... Imidlertid, la oss imidlertid holde oss til applikasjonen som følge av navnet deres. Sofabord glass til stuen er som oftest å finne i dette rommet i nærheten av komfortable sofaer eller lenestoler, der det er vanlig å fungere som møbler, på toppen av disse kan vi sette en kopp, en skål med popkorn eller andre gleder av ettermiddag-kveld latskap. Ofte viser det seg at et bord eller en benk er utilstrekkelig, spesielt hvis salongmøblene våre ikke er begrenset til en liten dobbelt sofa.


Sofabord design - hva skjer i dagens trender?


Treverk er alltid bra. Lite salongbord for stuen laget av dette materialet nyter ufravikelig popularitet blant både produsenter og kunder. Kombinasjonen av tre og hvitt, karakteristisk for den skandinaviske stilen, har vært spesielt populær her i lang tid, selv om du også kan stole på treduetter med både universalgråtoner og andre farger. Gull og kobber er fremdeles ikke av moten, spesielt for mindre sidebord. Billig sofabord sjekk den ut og dekorér salongen din.


Benker eller salongbord - hva vil være mer passende for deg?


Når vi ordner en stue, bør vi huske at praktiske hensyn ikke mindre enn estetikk behagelig for øyet. Det er her vi hviler, slapper av, tilbringer tid sammen med familie eller venner. Og egentlig, i stor grad, hvem og hvordan som skal bruke dette rommet avgjør om det beste valget vil være bord eller kaffebenker til stuen.
Benker og salongbord for stuen er utvilsomt gjengangere i rommene for dette formålet. Dette er definitivt møbler som har mye dekorativt potensiale, og som samtidig bringer mange praktiske og praktiske verdier til interiøret. Gjør deg klar for litt svimmel - mangfoldet av stiler, materialer, størrelser, former og farger er virkelig enormt her ... Sofabord inspirasjon til en lav pris!

pixel